Ensimmäinen uusi suklaalaatu yli 80 vuoteen! Mullistavaa herkkua saatavilla nyt myös Suomesta

rubiinisuklaa1
Ainutlaatuista vaaleanpunaista suklaata saa nyt Suomesta. MTV

Kultasuklaa Oy tuo ensimmäisenä Suomessa kaupalliseen jakeluun uuden vaaleanpunaisen suklaalaadun, rubiinisuklaan. 

Maailmalla kohistiin hiljattain Rubysta, uudesta neljännestä suklaalaadusta. Uusi suklaalaatu on merkittävä innovaatio, sillä uusia suklaalaatuja ei ole kehitelty sitten 1930-luvulla keksityn valkosuklaan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun luonnostaan punertavaa suklaata on pystytty tuottamaan. 

Nyt tätä uutuutta on saatavilla myös Suomesta. 

Poikkeaa täysin niin maultaan kuin väriltään

Ruby-suklaata valmistetaan Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvavista kaakaopavuista, joista suklaa-asiantuntijat löysivät ennen kokemattomia makuominaisuuksia. Rubiinisuklaa on luonnostaan vaaleanpunaista, eikä siihen ole lisätty marjoja tai väriaineita.

Rubya on tähän mennessä testattu menestyksekkäästi muun muassa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Japanissa sekä Australiassa. Nyt tätä ainutlaatuista herkkua on saatavilla myös Suomesta Kultasuklaa-yrityksen tuotua luksusherkun markkinoille.

Kultasuklaan uutuus on Ruby-konvehti, jonka raaka-aineena käytetään luonnostaan vaaleanpunaisista kaakaopavuista valmistettua suklaata. Suklaa poikkeaa täysin muista suklaalaaduista niin maultaan kuin väriltään. Maultaan suklaa on marjaisa, samettisen kermainen ja hieman hapan.

Ensimmäinen myyntierä tätä herkkua saapuu maanlaajuisesti jakeluun sekä Kultasuklaan verkkokauppaan arviolta viikolla 38. Lisäksi pieni erä on myynnissä Kultasuklaan myymälöissä Helsingin Vanhassa Kauppahallissa ja Iittalan Lasimäen tehtaanmyymälässä jo ensi maanantaina 03.09. lähtien. 

Lähde: Kultasuklaa 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja