Ensimmäinen uusi suklaalaatu yli 80 vuoteen! Mullistavaa herkkua saatavilla nyt myös Suomesta
Kultasuklaa Oy tuo ensimmäisenä Suomessa kaupalliseen jakeluun uuden vaaleanpunaisen suklaalaadun, rubiinisuklaan.
Maailmalla kohistiin hiljattain Rubysta, uudesta neljännestä suklaalaadusta. Uusi suklaalaatu on merkittävä innovaatio, sillä uusia suklaalaatuja ei ole kehitelty sitten 1930-luvulla keksityn valkosuklaan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun luonnostaan punertavaa suklaata on pystytty tuottamaan.
Nyt tätä uutuutta on saatavilla myös Suomesta.
Poikkeaa täysin niin maultaan kuin väriltään
Ruby-suklaata valmistetaan Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvavista kaakaopavuista, joista suklaa-asiantuntijat löysivät ennen kokemattomia makuominaisuuksia. Rubiinisuklaa on luonnostaan vaaleanpunaista, eikä siihen ole lisätty marjoja tai väriaineita.
Rubya on tähän mennessä testattu menestyksekkäästi muun muassa Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Japanissa sekä Australiassa. Nyt tätä ainutlaatuista herkkua on saatavilla myös Suomesta Kultasuklaa-yrityksen tuotua luksusherkun markkinoille.
Kultasuklaan uutuus on Ruby-konvehti, jonka raaka-aineena käytetään luonnostaan vaaleanpunaisista kaakaopavuista valmistettua suklaata. Suklaa poikkeaa täysin muista suklaalaaduista niin maultaan kuin väriltään. Maultaan suklaa on marjaisa, samettisen kermainen ja hieman hapan.
Ensimmäinen myyntierä tätä herkkua saapuu maanlaajuisesti jakeluun sekä Kultasuklaan verkkokauppaan arviolta viikolla 38. Lisäksi pieni erä on myynnissä Kultasuklaan myymälöissä Helsingin Vanhassa Kauppahallissa ja Iittalan Lasimäen tehtaanmyymälässä jo ensi maanantaina 03.09. lähtien.
Lähde: Kultasuklaa
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia