Mäkkärin outo ehdotus sai nettikansan kuumaksi – onko tämä oikein vai väärin?

ranskalaiset
Shutterstock

Onko ranskalaisten dippaaminen pirtelöön tai jäätelöön mielestäsi outoa vai herkullista? McDonald'sin julkaisema kuva on kerännyt jo yli 10 000 kommenttia puolesta ja vastaan. 

Ranskalaisten dippaaminen jäätelöön tai pirtelöön – kyllä, moni meistä on kokeillut ja kyllä, moni meistä on tykännyt. Mutta saako niin oikeasti tehdä? McDonald's nosti huonon tavan sosiaalisen median parrasvaloihin ja sai yllättäen melkoisen somekohun aikaiseksi.

Yleisö jakautui nopeasti kahtia ja aloitti kiistelyn siitä, onko tapa ällöttävä vai herkullinen. Tähän mennessä kuva on kerännyt yli 41 000 tykkäystä ja yli 10 000 kommenttia. 

Mitä mieltä sinä olet, oikein vai väärin?

Kuva on ruutukaappaus McDonald'sin Facebook-sivulta. Kuva alkuperäisenä täällä.


Video: Vaihtoehtoisesti voit jatkaa ranskalaisten dippaamista ketsuppiin, mutta osaathan käyttää ketsuppikuppia oikein?

0:38

Lähde: Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja