Oletko tajunnut tätä? McDonald’sin ranskalaispakkauksissa piilee nerokas kikka: ”Maailmani mullistui”

0:54 Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä?
McDonald'sin hampurilaiset kootaan paljain käsin. Tässä syy!

Oletko koskaan huomannut, että McDonald’sin ranskalaispakkauksen toinen reuna on pidempi kuin toinen? Tähän on syynsä.

Pikaruokaravintola McDonald’sin ranskalaisiin liittyvä niksi on mullistanut monen pikaruoan ystävän maailman. Twitterissä leviävä kuva osoittaa syyn siihen, miksi pahvisen ranskalaispakkauksen toinen reuna on pidempi kuin toinen.

– Tiesitkö, että ranskalaisrasian läpällä on tarkoitus? Twitter-käyttäjä Today Years Old toteaa jakamansa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Alun perin Redditissä jaettu kuva osoittaa, kuinka rasian läpästä saa taittamalla kätevän tarjottimen ketsupille. Tämän ansiosta ranskalaisia on helppo nauttia ketsupin kera myös silloin, kun pöydän ääreen istumiselle ei ole aikaa.

– En malta odottaa, että pääsen MCDonald’siin kokeilemaan tätä. Maailmani mullistui, eräs Reddit-käyttäjä kommentoi niksiä.  

– Vau, olen syönyt ranskalaisia väärin koko elämäni, toinen kommentoija toteaa.

Niksin aitoutta epäillään

Vaikka niksi on taatusti monelle uusi, kuva ei ole saanut suurta yleisöä vakuuttumaan niksin toimivuudesta – tai aitoudesta.

Kommentoijien mukaan ravintoloissa ei käytetä kuvan kaltaisia pahvirasioita, kun osa on taas sitä mieltä, että rasian muoto on tehty helpottamaan ranskalaisten annostelua.

– Tämä kuulostaa oivalta tavalta saada ketsuppia päällesi, eräässä kriittisessä kommentissa todetaan.

Muutama kommentoija on jopa sitä mieltä, että somessa leviävä niksi on täysin tuulesta temmattu.

Lähteet: TheKitchn, Reddit

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja