Uusi jäätelömaku pöyristyttää maailmalla: "Hieman liian aikaista aprillipilalle"
Ruokayritys lanseerasi jännittävän jäätelömaun, joka on jakanut mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.
Uusiseelantilainen ruokayritys Wattie’s ilmoitti Facebookissa lanseeraavansa tomaattisoseella maustetun jäätelön, jota on tarjolla vain rajoitetun ajan. Puikkojäätelön pohjana toimii vaniljajäätelö, jonka keskellä kulkee tomaattikastikevana, jolloin tomaatti maistuu joka puraisulla.
Lue myös: Tätä et tiennyt Oreo-kekseistä
Liian aikainen aprillipila
Wattie’sin jäätelölanseeraus aiheutti kommenttitulvan Facebookissa – tähän mennessä julkaisu on kerännyt yli 20 000 kommenttia ja yli 5000 jakoa. Suurinta osaa kommentoijista keskustelua herättävä maku lähinnä ällötti.
– Se, että voit tehdä tällaista. ei tarkoita, että sinun pitäisi, eräs käyttäjä kommentoi julkaisua.
– Hieman liian aikaista aprillipilalle, kommentoi toinen.
Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.
Toisaalta meillä kaikilla on ystäviä, jotka tunkevat ketsuppia aivan kaikkeen, joten tomaattijäätelö ei välttämättä ole kaikkien mielestä kuvottava ajatus.
– Tämä olisi varmaan taivaallista makkaroiden kanssa, eräs ennakkoluuloton käyttäjä totesi.
Makeaa makean kanssa
Uusiseelantilaisessa tv-ohjelmassa päätettiin testata tunteita herättävää jäätelömakua, eikä sielläkään päästy täysin yksimielisyyteen siitä, onko tuote hitti vai huti.
– Ei tämä ole huonoa. Melko mausteista, ohjelman juontaja Jeremy Wells totesi.
Wellsin juontajapari ei ollut asiasta likimainkaan yhtä vakuuttunut.
– Tämä on makeaa makean kanssa, sitä unohtaa, kuinka paljon sokeria tomaattikastikkeessa on, Hilary Barry toteaa.
Nähtäväksi jää, rantautuuko tämä eksoottinen makuelämys tulevaisuudessa myös Suomeen.
Lähde: Metro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa