Makkaran ystävän pahin painajainen kävi toteen – nainen löysi lautaseltaan kuvottavan "penismakkaran"

penismakkara
Ghanalaisnainen löysi erikoisen yllätyksen tilaamastaan paikallisesta keitosta. Shutterstock, Facebook

Makkaran ystävän pahin painajainen kävi toteen, kun nainen löysi lautaseltaan miehen sukupuolielintä muistuttavan lihapalan. Hämmentynyt nainen vaati rikosteknikkoja selvittämään ateriansa alkuperän.

Perinteisestä ghanalaisesta ruokakojusta aterian ostanut intialaisnainen järkyttyi löytäessään ruokansa joukosta kyseenalaisen lihapalan. Aterian alta paljastunut makkara muistutti niin erehdyttävästi miehen sukupuolielintä, että hänen veljensä kehotti naista ilmoittamaan asiasta poliisille.

Lihan alkuperä jäi ikuiseksi mysteeriksi

Akosua-niminen nainen löysi erikoisen muotoisen lihanpalan paikallisesta keittoruoasta, Tuon Zaafista.

– Olin syönyt keitosta kaiken muun lihan ja ajattelin jättää isoimman palan viimeiseksi. Sitten huomasin hauskan näköisen lihan, joka näytti aivan miehen sukupuolielimeltä, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen näytti epäilyttävää lihapalaa myös perheelleen, jotka vitsailivat antavansa sen koirien ruoaksi. Naisen veli alkoi kuitenkin epäillä lihan alkuperää, ja kehotti naista testauttamaan lihan ja ilmoittamaan asiasta poliisille.

Kävi kuitenkin ilmi, että koska liha oli keitetty, tavallisten laboratoriotestien avulla ei voitaisi todistaa, olisiko liha peräisin eläimestä vai ihmisestä.

Lihan alkuperä olisi voitu selvittää oikeuslääketieteellisten testien avulla, mutta byrokraattisista prosesseista johtuen perhe päätti luopua ajatuksesta. Makkaran alkuperä jäi siis ikuiseksi mysteeriksi. 

Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja