Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Makaronilaatikkoon enemmän makua? Poimi Katri Helenan näppärät vinkit tuttuun arkiruokaan

Tutusta arkiruoasta saa helposti maistuvampaa.
Tutusta arkiruoasta saa helposti maistuvampaa.Shutterstock
Julkaistu 21.02.2018 18:01
Toimittajan kuva

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Jauhelihan maustaminen ja oikea kuohukerma ovat asioita, joiden nimeen laulaja Katri Helena luottaa makaronilaatikon valmistuksessa. 

Iskelmätähti Katri Helena kertoo valmistavansa usein lastenlastensa toiveesta makaronilaatikkoa. Vaikka makaronilaatikko kuulostaa melko tavalliselta arkiruoalta, laulajalla on takataskussaan muutama niksi, jolla tutusta ruoasta saa entistäkin maukkaampaa.

Laulaja Katri Helen luottaa aitoon kuohukermaan

Suolan ja pippurin sijaan Katri Helena kertoo maustavansa makaroonilaatikkoon tulevan jauhelihan yllättävällä tuotteella. 

– Jauheliha on ihan hyvä maustaa ranskalaisella sipulikeittojauheella, jolla laatikkoon saadaan sopivasti makua, uutisankkuri Peter Nymanin isännöimässä Peter Nyman -ohjelmassa vieraillut Katri Helena vinkkasi Makuja.fi:lle.

Sipulikeittojauhe sopii naisen mukaan maustamaan myös lihapullat ja murekkeet.

Yleensä makaronilaatikko valmistetaan munamaitoon, mutta Katri Helenan makaronilaatikossa maito vaihdetaan aitoon kuohukermaan.

***

0:34Porkkanainen jauhelikastike

Lisää aiheesta:

Näin saat makaronilaatikosta parempaa: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"Parhaan makaronilaatikon salaisuus: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"Salaisuus parempaan makaronilaatikkoon: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"Katjan lihamakaronilaatikossa on yksi ainesosa, joka tekee siitä mielettömän maukastaMakaronilaatikko uudella tapaa – tämä arkiherkku valmistuu tunnissa Kari Aihinen vinkkaa täydellisen makaronilaatikkoreseptin: ”Suurin salaisuus perustuu...”
MakaronilaatikkoKatri HelenaPastaLihaMausteetMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Makaronilaatikko
  • 18.4.09:43
    Ruoka

    KAJ-yhtye ylistää Kevinin äidin makaronilaatikkoa – testaa Sivin ohje: "Riittää kolmelle nälkäiselle pojalle"

  • 05.07.201913:58
    Ruoanlaitto

    Hannu paljastaa yli 70 vuotta toimineen makaronilaatikkoreseptin: ”Voit heittää vesilintua kaikilla muilla resepteillä”

  • 05.07.201907:01
    Ruoanlaitto

    Makaronilaatikkovalmiste huvittaa suomalaisia: "Lisää vain makaronit ja jauheliha" – toimitusjohtaja kertoo, mikä järki tuotteessa on

  • 09.12.201708:08
    Kari Aihinen

    Kari Aihinen vinkkaa täydellisen makaronilaatikkoreseptin: ”Suurin salaisuus perustuu...”

  • 13.11.201717:30
    Ruoanlaitto

    Suomalaiskokin nerokas resepti: Makaronilaatikko kannattaakin valmistaa näin – tuplasti parempaa?