Jauhelihan maustaminen ja oikea kuohukerma ovat asioita, joiden nimeen laulaja Katri Helena luottaa makaronilaatikon valmistuksessa.
Iskelmätähti Katri Helena kertoo valmistavansa usein lastenlastensa toiveesta makaronilaatikkoa. Vaikka makaronilaatikko kuulostaa melko tavalliselta arkiruoalta, laulajalla on takataskussaan muutama niksi, jolla tutusta ruoasta saa entistäkin maukkaampaa.
Laulaja Katri Helen luottaa aitoon kuohukermaan
Suolan ja pippurin sijaan Katri Helena kertoo maustavansa makaroonilaatikkoon tulevan jauhelihan yllättävällä tuotteella.
– Jauheliha on ihan hyvä maustaa ranskalaisella sipulikeittojauheella, jolla laatikkoon saadaan sopivasti makua, uutisankkuri Peter Nymanin isännöimässä Peter Nyman -ohjelmassa vieraillut Katri Helena vinkkasi Makuja.fi:lle.
Sipulikeittojauhe sopii naisen mukaan maustamaan myös lihapullat ja murekkeet.
Yleensä makaronilaatikko valmistetaan munamaitoon, mutta Katri Helenan makaronilaatikossa maito vaihdetaan aitoon kuohukermaan.
***

Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!