Makaronilaatikkoon enemmän makua? Poimi Katri Helenan näppärät vinkit tuttuun arkiruokaan
![Copyright: Shutterstock. makaroonilaatikko vuoka](https://im.mtvuutiset.fi/image/6779384/landscape16_9/1600/900/287e7d50e12b48e5dd39e6a837e7a22d/yn/makaroonilaatikko-vuoka.jpg)
Jauhelihan maustaminen ja oikea kuohukerma ovat asioita, joiden nimeen laulaja Katri Helena luottaa makaronilaatikon valmistuksessa.
Iskelmätähti Katri Helena kertoo valmistavansa usein lastenlastensa toiveesta makaronilaatikkoa. Vaikka makaronilaatikko kuulostaa melko tavalliselta arkiruoalta, laulajalla on takataskussaan muutama niksi, jolla tutusta ruoasta saa entistäkin maukkaampaa.
Laulaja Katri Helen luottaa aitoon kuohukermaan
Suolan ja pippurin sijaan Katri Helena kertoo maustavansa makaroonilaatikkoon tulevan jauhelihan yllättävällä tuotteella.
– Jauheliha on ihan hyvä maustaa ranskalaisella sipulikeittojauheella, jolla laatikkoon saadaan sopivasti makua, uutisankkuri Peter Nymanin isännöimässä Peter Nyman -ohjelmassa vieraillut Katri Helena vinkkasi Makuja.fi:lle.
Sipulikeittojauhe sopii naisen mukaan maustamaan myös lihapullat ja murekkeet.
Yleensä makaronilaatikko valmistetaan munamaitoon, mutta Katri Helenan makaronilaatikossa maito vaihdetaan aitoon kuohukermaan.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka