Maistuisivatko käsintehdyt Kulli-murot? Analia kehitteli "ilahduttavan" herkkutuotesarjan – huvittaa varsinkin suomalaisia

download
Banaanin, marjojen ja suklaan makuisia Kulli-muroja. Danka Design

Australialaiselle leivonnaissarjalle on suunniteltu upeat pakkaukset – tuotesarjan nimi saattaa kuitenkin hieman hihityttää Suomessa.

Australiassa on lanseerattu uusi leivonnaistuotesarja nimeltään Kulli. Kullin takana on Analia – eli australialaisnainen Analia Chavez, joka ei varmastikaan ole suklaabrownieita miettiessään ajatellut tuotesarjansa nimen suomenkielistä merkitystä.

– Kullin omistaja Analia on melkoinen velho, mitä leipomiseen tulee. Hänen kotitekoiset banaanileipänsä ja browniensa on höystetty rakkaudella. Hän pyysi meitä suunnittelemaan brändi- ja pakkausdesignin, joka todella heijastaa hänen intohimoaan keittiössä, kertoo Kulli-tuotteiden pakkaukset suunnitellut Danka Design -yritys.

Kaikki Kulli-tuotteet valmistetaan perinteiseen tapaan, mittaamalla ja sekoittamalla ainekset kotona leivontamitoilla. Näin Analia tekee yksinkertaisista aineksista maagisen maistuvia makuja, Danka Designilta kerrotaan.

Kulli-tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa Kulli-murot, Kulli-browniet sekä Kulli-kakut. Kulli-fanit voivat hankkia itselleen myös ikioman Kulli-essun.

Lähde: Danka Design, Thedieline

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!