Maddien tapa syödä hampurilainen ja ranskalaiset ällistyttää: "Todella kätevää"

1:00 Täydellinen vaikka burgerin väliin – testaa Pasin ja Matiaksen uusi hittiresepti, raparpekonihillo

TikTok-käyttäjä Maddie Goetzin hampurilaisvideosta tuli jostain syystä internetsensaatio, kertoo brittilehti Mirror

Videolla hittikastike burgerin väliin! 

Ruokaintoilija Maddie Goetz latasi TikTokiin videon, jossa demonstroi kaikkien aikojen parhaan ja tehokkaimman tavan syödä hampurilaisia ja ranskalaisia. 

Yli 4,6 miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Maddie näyttää, miten dippaa hampurilaisen kastikkeeseen, jonka on pyytänyt erikseen dippiastiaan. Kastiketta ei siis ole hampurilaisen välissä. Lopuksi Maddie nappaa dipin avulla mukaan myös ranskalaisia.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Näin yhdistän ranskalaiset hampurilaiseeni. Nyt saan jokaisella puraisulla hyvän määrän aiolia ja lisäksi ranskalaisia. 

Maddien “paras niksi ikinä” -nimeä kantavaa videota on katsottu TikTokissa jo miljoonia kertoja ja ihmiset ovat haltioissaan erityisesti siitä, miten Maddie silminnähden nauttii hampurilaisestaan. 

– Tämä nainen on toteemieläimeni, TikTokissa muun muassa kommentoidaan. 

– Todella kätevää, eräs käyttäjä summaa. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja