Maailman kuuluisimmaksi lihanleikkaajaksi tituleerattu, Italian Toscanasta kotoisin oleva Dario Cecchini vieraili helmikuun alussa Suomessa ja kertoi MTV:n haastattelussa suhtautumisestaan lihaan.
Toscanan Panzanon kylästä kotoisin oleva Dario Cecchini on lihamestari-lihanleikkaaja jo kahdeksannessa sukupolvessa. Tänä päivänä 60-vuotias Cecchini tunnetaan ympäri maailman, paitsi poikkeuksellisesta lahjakkuudestaan lihamestarina ja ravintoloitsijana, myös huikean persoonansa ansiosta. Cecchinilla onkin ruokamaailmassa melkoinen kulttimaine ja lihamestaria on sekä nähty että ylistetty muun muassa Jamie Oliverin ja Anthony Bourdainin televisio-ohjelmissa.
Jos kuva ei näy, katso se täältä.
Helsinkiläisravintola Grotesk toi Dario Cecchinin helmikuussa 2016 ensimmäistä kertaa vierailulle Suomeen. Mukanaan Cecchini toi tietysti joukon italialaisia ruoka- ja viinieksperttejä lihamestarin toscanalaisesta imperiumista sekä useamman kontillisen laadukkaita raaka-aineita. Fanitetun lihamestarin erittäin proteiinipitoiset lihaillalliskattaukset ravintola Groteskissa myytiin hetkessä loppuun.
Rakastui Suomessa poronlihaan
MTV:n Makuja.fi-ruokatoimitus pääsi haastattelemaan maailmankuulua lihanleikkaajaa juuri ennen h-hetkeä, eli ensimmäistä illalliskattausta helsinkiläisravintola Groteskissa. Cecchini paljasti Makuja.fi:lle, ettei kyseessä todellisuudessa ollutkaan miehen aivan ensikosketus Suomeen.

