"Maailman helpoin lasagne" – tätä reseptiä on pakko kokeilla!

shutterstock_87184969
Lasagne on oivallista arkiruokaa. Shutterstock

Poimi resepti ja valmista maailman helpoin lasagne arki-illan iloksi!

Lasagne on klassista lohturuokaa, jonka valmistamisessa on arjen kiireissä myös lupa oikoa linjoja suoraksi. Parhaimmillaan maukas lasagne paistuu uunissa kastikkeineen ilman, että jauhelihaakaan tarvitsee paistaa erikseen.

Maailman helpoin lasagne

4 annosta

1 rs naudan jauhelihaa (n. 10% rasvaa)
5 dl valmista tomaattikeittoa
2,5 dl maustettua ruokakermaa
12 kpl lasagnelevyjä
150 g juustoraastetta
2 rkl rypsiöljyä vuoan voiteluun

Voitele uunivuoka (n. 20x30cm) ja laita vuoan pohjalle hieman tomaattikeittoa ja kerros lasagnelevyjä. Murusta käsin puolet jauhelihasta levyjen päälle. Kaada päälle tomaattikeittoa, ruokakermaa ja juustoraastetta. Lisää taas kerros lasagnelevyjä ja jatka kokoamista, kunnes kaikki ainekset on käytetty. Päällimmäiseksi jätetään vähän reilumpi annos ruokakermaa ja juustoa.

Paista lasagne 175-asteisessa uunissa tai 150-asteisessa kiertoilmauunissa 45 minuuttia. Anna lasagnen levähtää huoneenlämmössä 10–15 minuuttia ennen nauttimista.

Lähde: hookoo.fi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!