Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hyödynnä kevään sesonkivihannes: Luvattoman helppo ja herkullinen arkiruoka

Parsa ja pekoni sopivat loistavasti yhteen.
Parsa ja pekoni sopivat loistavasti yhteen.Shutterstock
Julkaistu 26.04.2017 17:33

MTV LIFESTYLE

Sabrina Fauda-Rôlen Yhden kattilan pastat -kirjasta löytyy herkullinen ja parsan kannalta erittäin ajankohtainen resepti, jota kannattaa ehdottomasti testata.

Parsa ja pekoni ovat loistava parivaljakko. Trendikäs ja yltiökäytännöllinen yhden kattilan taktiikka, eli englanniksi One pot -menetelmä tarkoittaa sitä, ettei ruuan valmistamiseen tarvita kuin yksi kattila, johon ainekset annostellaan vuoron perään. Helppoa ja maukasta!

Keväinen parsa-pekonipasta

4 annosta

Ainekset:

250 g penne- tai tagliatelle-pastaa
250 g vihreitä parsoja viipaloituna 3 sentin paloiksi
100 g pekonisuikaleita
250 g valkosipuli-yrttituorejuustoa
1 pilkottu sipuli
2 rkl oliiviöljyä
2 pyöräytystä mustapippuria myllystä
1 tl karkeaa merisuolaa
7,5 dl vettä

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kiehua keskilämmöllä noin 15 minuuttia, muista sekoittaa. Keittämisen loputtua kattilan pohjalle pitää jäädä kaksi senttiä nestettä. Nauti!

Lähde: Sabrina Fauda-Rôle: Yhden kattilan pastat, Atena 

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Pestopasta – Kari Aihisen helppo ohjeMartha Stewartin yhden pannun pasta – 15 minuutissa valmistaKlassikkopasta, joka pelastaa kiireisen arjen: "Helppoa ja edullista kotiruokaa"Älyttömän maukas ja helppo arkiruoka – tämä resepti kannattaa testata!Nyt on superhelppo ruoka! Kuuluisan tv-kokin pasta on mielettömän herkullinen ja nopea valmistaaHanna Gullichsen iski taas reseptillään: Tässäkö Suomen seuraava hittipasta?
PastaParsaPekoniMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 15.9.11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • 8.9.17:17
    Ruoka

    "Miljoonan dollarin spagetti" – herkullinen jauhelihapasta nousi hitiksi

  • 12.8.17:03
    Ruoka

    Näin saat makaronilaatikosta parempaa: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"

  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 10.8.09:43
    Ruoka

    Tiiun lasagnea ylistetään: "Jos pitäisi syödä vain yhtä ruokaa loppuelämä, niin se olisi tämä"