"Luvatonta viinaa tuntemattomalla parkkipaikalla" – Anthony Bourdainin hauskimmat letkautukset alkoholista

anthony bourdain
Anthony Bourdain (oikealla) ohjelmansa kuvauksissa Mario Ziervogel -nimisen kokin kanssa Berliinissä. BZ / WENN

Amerikkalaiskokki ja -kirjailija Anthony Bourdain on sanavalmis mies. Lue Thrillist-sivuston kokoamat letkautukset juomisesta.

Anthony Bourdainilla on kenties yksi maailman mukavimmista töistä. Mies saa matkustaa ympäri maailmaa ja oppia eri maiden kulttuureista ruoan ja juomien kautta. Bourdain onkin taatusti mies, joka pitää erilaisista juomista.

Kokki on letkautellut monia alkoholinkatkuisia viisauksiaan sekä ohjelmissaan että kirjoissaan.

Bourdainin parhaat letkautukset:

"Tarvitsen paikallisen tuliliemen anesteettisia ominaisuuksia." Anthony Bourdain maailmalla (Kolumbia)

"Kun ollaan tekemisissä monimutkaisten matkustusasioiden kanssa, parasta on avata kylmä olut, ja antaa jonkun muun hoitaa ne." Anthony Bourdain maailmalla (Peru)

"Kasvissyöjiä ei oman parhaansa vuoksi pitäisi koskaan päästää laadukkaiden oluiden tai ale-oluiden lähelle. Ne tekevät heistä vain äänekkäitä ja riidanhaluisia, eikä heillä ole fyysistä vahvuutta tai niin aggressiivista luonnetta, että he pärjäisivät missään humalaisissa kohtaamisissa." Ote kirjasta The Nasty Bits: Collected Varietal Cuts, Usable Trim, Scraps, and Bones

"Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että olisin täydellisen tyytyväinen, jos lopetettaisiin tältä päivältä, ja voisin poistua lähimpään riippumattoon päivänvarjolla koristellun huurteisen drinkin kanssa." Anthony Bourdain maailmalla (Karibia)

"Onnistuin saavuttamaan niin syvän itseinhon, että siihen yleensä tarvitaan koko ilta juomista." Syötyään frito-piirakan ohjelmassa Anthony Bourdain maailmalla (New Mexico)

"Luvatonta viinaa tuntemattomalta parkkipaikalla. Hyvä idea? Kyllä, totta kai se on." Anthony Bourdain maailmalla (Hudson Valley, New York)

"Juomisessa iltapäivällä on jotain ihanaa. Ei-liian-kylmä olut, täysin yksin baarissa – jopa tässä epäaidossa irlantilaisbaarissa." Ote kirjasta Medium Raw: A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who Cook

"On mennyt noin viikko ilman minkäänlaista alkoholia. Nautin uudesta, puhtaasta elämäntyylistäni." Anthony Bourdain maailmalla (Libya)

"He ovat ammattilaisia tässä asiassa Venäjällä, joten oletpa kumonnut, kuinka monta Jell-O-shottia tai Jäger-paukkua tahansa college-juhlissa, luulitpa olevasi kuinka hyvä juoja tahansa, älä unohda, että venäläiset – kuka tahansa venäläinen – voi juoda sinut pöydän alle." Ote kirjasta A Cook’s Tour: Global Adventures in Extreme Cuisines

"Edes Serengetillä se ei ole grillijuhla, jos mukana ei ole jonkinlaista olutta." Anthony Bourdain maailmalla (Tanzania)

Lähde: Thrillist

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja