Luultua edullisempi luksusherkku! Jenkkiklassikko lisukkeineen syntyy helposti ja nopeasti – ”kerrassaan törkyhyviä!”
Hummerihodari on jenkkiklassikko, jonka valmistus käy nopeammin ja edullisemmin kuin moni kuvittelee, Sivumaku-blogissa kerrotaan.
Vaikka hummeri mielletään Suomessa luksusherkuksi, sitä saa ostettua marketista pakasteena 12 eurolla, joskus allekin, Jani Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.
– Herkku syntyy nopeasti ja helposti, vaikka hummerin käsittely saattaa ensikertalaista hiukan pelottaa.
Tikkuranskalaiset kruunaavat annoksen
Hummerihodarin, eli lobster rollsin lisukkeena nautitaan uppopaistettuja perunoita.
– Lisukkeena nautitaan perinteisesti chipsejä, mutta vielä herkullisempi annos syntyy tulitikkuperunoista, jotka ovat jotain ranskalaisten ja chipsien väliltä. Kerrassaan törkyhyviä! blogissa todetaan.
Vinkit hummerin käsittelyyn sekä hummerihodarin ja tikkuranskalaisten reseptit löydät Sivumaku-blogista.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan