Luultua edullisempi luksusherkku! Jenkkiklassikko lisukkeineen syntyy helposti ja nopeasti – ”kerrassaan törkyhyviä!”

SIVUMAKUhummeri
Hummeri on raaka-aine, joka kannattaa ottaa rohkeasti käsittelyyn. Sivumaku/Jani Kinnunen

Hummerihodari on jenkkiklassikko, jonka valmistus käy nopeammin ja edullisemmin kuin moni kuvittelee, Sivumaku-blogissa kerrotaan. 

Vaikka hummeri mielletään Suomessa luksusherkuksi, sitä saa ostettua marketista pakasteena 12 eurolla, joskus allekin, Jani Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.

– Herkku syntyy nopeasti ja helposti, vaikka hummerin käsittely saattaa ensikertalaista hiukan pelottaa.

Tikkuranskalaiset kruunaavat annoksen

Hummerihodarin, eli lobster rollsin lisukkeena nautitaan uppopaistettuja perunoita. 

– Lisukkeena nautitaan perinteisesti chipsejä, mutta vielä herkullisempi annos syntyy tulitikkuperunoista, jotka ovat jotain ranskalaisten ja chipsien väliltä. Kerrassaan törkyhyviä! blogissa todetaan. 

Vinkit hummerin käsittelyyn sekä hummerihodarin ja tikkuranskalaisten reseptit löydät Sivumaku-blogista

***

7:56

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja