Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Luultua edullisempi luksusherkku! Jenkkiklassikko lisukkeineen syntyy helposti ja nopeasti – ”kerrassaan törkyhyviä!”

Hummeri on raaka-aine, joka kannattaa ottaa rohkeasti käsittelyyn.
Hummeri on raaka-aine, joka kannattaa ottaa rohkeasti käsittelyyn. Sivumaku/Jani Kinnunen
Julkaistu 09.11.2018 17:01

MTV LIFESTYLE

Hummerihodari on jenkkiklassikko, jonka valmistus käy nopeammin ja edullisemmin kuin moni kuvittelee, Sivumaku-blogissa kerrotaan. 

Vaikka hummeri mielletään Suomessa luksusherkuksi, sitä saa ostettua marketista pakasteena 12 eurolla, joskus allekin, Jani Kinnunen kertoo Sivumaku-blogissaan.

– Herkku syntyy nopeasti ja helposti, vaikka hummerin käsittely saattaa ensikertalaista hiukan pelottaa.

Tikkuranskalaiset kruunaavat annoksen

Hummerihodarin, eli lobster rollsin lisukkeena nautitaan uppopaistettuja perunoita. 

– Lisukkeena nautitaan perinteisesti chipsejä, mutta vielä herkullisempi annos syntyy tulitikkuperunoista, jotka ovat jotain ranskalaisten ja chipsien väliltä. Kerrassaan törkyhyviä! blogissa todetaan. 

Vinkit hummerin käsittelyyn sekä hummerihodarin ja tikkuranskalaisten reseptit löydät Sivumaku-blogista. 

***

7:56Marcos: Pikagraavattu lohi ja naposteltavat itsenäisyyspäivän valvojaisiin


Lisää aiheesta:

Edullisesta kotimaisesta kalasta voi valmistaa yllättävän ruoan: "Vieraat ihan äimänä"Ruokabloggarin helppo resepti toteuttaa kaikki toiveet – tätä superherkkua on pakko kokeilla: "Maistuu tilanteessa kuin tilanteessa"Ruokabloggarin jauhelihakastike on kaukana kouluaikojen ”hirvitysversiosta” – tällä reseptillä syntyy täydellinen bolognese Kevennetyt pikablinit valmistuvat alta aika yksikön – nämä herkut toimivat niin arjessa kuin juhlassaTuttu juoma taikoo nyhtöpossusta entistäkin herkullisemman – tämä ruoka ei jätä kylmäksi! Internetin suosituin kanaresepti taipuu myös lihapulliksi – "samalla saa hyvän tekosyyn ostaa pullon marsalaa"
SivumakuRuokaHummeriMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”