Lompakko unohtui kotiin – Sanni maksoi ruokakaupassa lapsiperheen ostokset: ”Palautit uskoni ihmisiin”

shutterstock_616165040
Kuvituskuva. Tuntematon nainen pelasti Marin ja hänen perheensä kauppareissun. Shutterstock

Suomalainen perheenäiti oli ruokaostoksilla kahden alle 3-vuotiaan lapsensa kanssa, kun hän huomasi vasta kassalla, että rahat olivat unohtuneet kotiin. Tuntematon nainen kuitenkin pelasti heidän päivänsä ja maksoi viidenkympin ostokset.

Etunimellään esiintyvä Mari oli huhtikuisena sunnuntai-iltana ostoksilla miehensä ja kahden pienen lapsensa kanssa Leppävaaran K-Supermarketissa. Vanhemmat kuitenkin huomasivat kauhukseen kassalla, ettei heillä ollut ollenkaan rahaa mukana.

Mari oli unohtanut lompakkonsa kotiin, eikä hänen miehelläänkään ollut pankkikorttia mukana. Ostosreissu uhkasi valua kokonaan hukkaan. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Jonossa edellä ollut nuori nainen tarjoutui auttamaan lapsiperhettä ja maksamaan heidän ostoksensa.

Mari halusi kiittää auttajaa vielä julkisesti

Mari kirjoitti kiitollisena vielä samana iltana päivityksen Facebookissa Puskaradio Espoo -nimiseen ryhmään ja viesti keräsi satoja tykkäyksiä:

Se fiilis, kun oot su-iltana kaupassa (Leppävaaran K-Supermarket) kahden alle 2,5v lapsen + miehen kanssa ja kassalla tajuatte, ettei kummallakaan ole rahaa mukana parin pikku muuttujan ja unettomien öiden jälkeen. Ja silloin edellä oleva nuori nainen tarjoutuu maksaan teidän ostokset ja luottaa siihen, että maksatte kotona hänen tililleen.

ISO KIITOS sinulle Sanni, palautit uskoni ihmisiin taas hetkeksi.

Pariskunta lupasi maksaa ostokset takaisin Sanniksi paljastuneen naisen tilille myöhemmin.

– Olimme kyllä helpottuneita ja kassahenkilökin tuntui ihmettelevän tilannetta ja sitä, kuinka iso luotto tällä naisella oli meihin. Tämä Sanni kyllä pelasti meidän illan, Mari kertoi helpottuneena MTV Lifestylelle. 

***

2:36

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja