Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Loistava muunnelma klassikkoherkusta: Valmista pasta carbonaraa uudella tavalla

Modernin pasta carbonaran kruunaa uppomuna.
Modernin pasta carbonaran kruunaa uppomuna.Sivumaku/Jani Kinnunen
Julkaistu 07.04.2015 11:02

MTV LIFESTYLE

Valmista klassista pasta carbonaraa Sivumaku-bloggaajan esittelemällä modernilla reseptillä, joka sopii juhlavampaankin illallispöytään.

Klassinen pastaherkku, pasta carbonara, sopii sekä arkeen että juhlaan. Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen esittelee blogissaan erityisen hienostuneen version klassikkopastasta.

Bloggaaja kertoo törmänneensä vastikään loistavaan muunnelmaan klassikkopastasta, jossa reseptin alkuperäinen idea toimii hyvin. Annoksessa on käytetty tavallisen spagetin sijaan mustaa spagettia, ja koko komeuden kruunaa trendikäs uppomuna.

– Newyorkilainen kokki Marco Barbisotti oli luonut yksinkertaisilla elementeillä usein sotkuisen näköisestä ruoasta mitä hienoimman pasta-annoksen. Musta spagetti toimii taustavärinä uppomunan valko-keltaiselle kruunulle. Höysteeksi ja värivivahteeksi purjoa. Tyyliä arkeen ja juhlaan helpolla. Molto bene! Kinnunen kirjoittaa.

Lue Sivumaku-blogista, kuinka moderni versio klassikkopastasta valmistuu!

Lisää aiheesta:

Supersuosittu lohipasta: Kari Aihisen ohjeen haluavat kaikki ”Unelmalohturuoka” syntyy vartissa – tätä mehevää pastaruokaa on lähes mahdoton vastustaa!Uskomattoman simppeli arkiruoka! Supermaukas kastike valmistuu pastan kypsyessäMakaronilaatikko uudella tapaa – tämä arkiherkku valmistuu tunnissa Mahtava pastaresepti! Kokeile 30 minuutin supermaukasta taco-pastaaInternetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
PastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • 8.9.17:17
    Ruoka

    "Miljoonan dollarin spagetti" – herkullinen jauhelihapasta nousi hitiksi

  • 12.8.17:03
    Ruoka

    Näin saat makaronilaatikosta parempaa: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"

  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 10.8.09:43
    Ruoka

    Tiiun lasagnea ylistetään: "Jos pitäisi syödä vain yhtä ruokaa loppuelämä, niin se olisi tämä"