Loistava muunnelma klassikkoherkusta: Valmista pasta carbonaraa uudella tavalla
Valmista klassista pasta carbonaraa Sivumaku-bloggaajan esittelemällä modernilla reseptillä, joka sopii juhlavampaankin illallispöytään.
Klassinen pastaherkku, pasta carbonara, sopii sekä arkeen että juhlaan. Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen esittelee blogissaan erityisen hienostuneen version klassikkopastasta.
Bloggaaja kertoo törmänneensä vastikään loistavaan muunnelmaan klassikkopastasta, jossa reseptin alkuperäinen idea toimii hyvin. Annoksessa on käytetty tavallisen spagetin sijaan mustaa spagettia, ja koko komeuden kruunaa trendikäs uppomuna.
– Newyorkilainen kokki Marco Barbisotti oli luonut yksinkertaisilla elementeillä usein sotkuisen näköisestä ruoasta mitä hienoimman pasta-annoksen. Musta spagetti toimii taustavärinä uppomunan valko-keltaiselle kruunulle. Höysteeksi ja värivivahteeksi purjoa. Tyyliä arkeen ja juhlaan helpolla. Molto bene! Kinnunen kirjoittaa.
Lue Sivumaku-blogista, kuinka moderni versio klassikkopastasta valmistuu!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka