Sain Poikain Parhailta kunnon glögilähetyksen ja lupasin keksiä niille jotain tavallista jännempää käyttöä esim. cocktaileissa tai ruoanlaitossa. Aluksi syntyi herkullinen, italiaishenkinen glögi, jossa makua tuo limoncellon sitruunaisuus.
Karsastin aluksi ideaa sekoittaa yhteen punaista glögiä ja limoncelloa. Sitten tajusin, että maustanhan punaviiniglögejä usein sitrushedelmillä sangriasta puhumattakaan. Pienellä jännityksellä glögi tulille ja oikein makoisaahan siitä tuli. Glögipohjaksi toimii mikä vain punainen tai vaalea glögi.
PS. Tsekkaa parit glögireseptit sekä glögi-kuohuviini
PPS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista ja tuulista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) ja Twitterissä.

