Lihapullia kymmenellä tavalla
Suomalainen lihapulla on mainio ruoka. Etenkin, jos sen tekee itse. Ruokaa pyöritellään palloksi kuitenkin kaikkialla maailmassa. Halusin kiertää maapallon eri kolkkia kotoa käsin ja tuoda erilaisia makumaailmoja värittämään ja virittämään arkiruokaa. Lihapullasarja kasvoi lopulta 10-osaiseksi. Mukana on nimestä huolimatta myös kasvispullia. Raaka-aineina on käytetty nautaa, possua, broileria sekä kalaa. Kannattaa kokeilla myös hevosta ja riistaa!
LIHAPULLASAAGAOsa 1 — Italia
http://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2013/02/lihapulla-150x150.jpgOsa 2 — Espanjahttp://blogit.mtv.fi/sivumaku/files/2013/01/espanjalihapullat-150x150.jpgOsa 3 — KreikkaOsa 4 — linssipullat (Turkki)
Osa 5 — falafelit (Egypti) Osa 6 -- broileripyörykät (Japani) Osa 7 - itämainen kalapulla-nuudelikeitto Osa 8 - Arancini, täytetyt risottopallot Osa 9 - tilli-vodka-kermakastikkeella Osa 10 - MunakoisopyörykätAiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan