Pallerosaaga jatkaa kasvislinjalla. Viimeksi nautimme turkkilaishenkisiä linssipullia. Nyt matkaamme entistä etelämpään ja Lähi-itään. Falafelit ovat suosittua pikaruokaa myös Suomessa. Itse tehtyinä niiden oma maku nousee tietenkin paremmin esiin.
Pyörähdä myös muualla lihapullasaagan maissa:
Kikherneistä tehdyt pallerot maistuvat varmasti myös lihansyöjille. Niissä on rakennetta, makua ja ne paistetaan reilussa rasvassa. Niitä voidaan syödä riisin tai salaatin kera tai kääräistä ne katuruokamaisesti pitaleivän sisään. Tai ihan pelkästään sormiruokana. Tahinikastike tuo annokseen eksoottisen lisän, joka täydentää makumaailman täydelliseksi. Tahini on seesaminsiemenistä tehtyä tahnaa. Sitä myydään mm. isommissa marketeissa ja itämaisissa ruokakaupoissa.


