Tuntemattomalta mieheltä yllättävä teko Lidlin kassalla – sai helsinkiläisen perheenäidin ja pojan häkeltymään täysin

hyvä kiertämään
Tällaisen karkkirasian mies antoi pojalle helsinkiläisessä ruokakaupassa. Perheenäiti kannustaa laittamaan hyvän kiertoon. Kuvituskuva. Lehtikuva

Helsinkiläisäiti oli 9-vuotiaan poikansa kanssa ruokakaupassa Pasilassa, kun juuri ostoksensa tehnyt keski-ikäinen mies yllätti äidin ja pojan täysin.

Pienen helsinkiläispojan reippaus palkittiin, kun lääkärikäynnin jälkeen tuntematon mies yllätti lapsen mukavalla tavalla.

– Kävimme aamulla poikani kanssa lääkärikäynnin jälkeen Pasilan Lidlissä hakemassa suklaapatukat. Meidän edessämme kassalla ollut keski-ikäinen mieshenkilö antoi yhtäkkiä ostoksensa pakattuaan minulle juuri ostamansa karkkilaatikon, pojan äiti kertoo MTV:n Makuja.fi-sivustolle.

– Hän sanoi: "Anna tämä pojallesi. Minä en voi antaa, koska siitä saisi väärän käsityksen."

"Miksi tuo mies halusi antaa rasian minulle?"

Miehen huolen ymmärtänyt äiti kertoo poikansa häkeltyneen täysin tuntemattoman ihmisen hyväntahdon.

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

– "Miksi tuo mies halusi antaa rasian minulle?" poika kysyi hämmästyneenä.

Perheenäiti kertookin tiedustelleensa syytä miehen yllättävään tekoon.

– Hänellä oli kuulemma palkkapäivä, ja silloin tällöin hän haluaa yllättää tuntemattomia ihmisiä tällä tavalla. Kiittelimme miestä, ja poikani oli yhtä hymyä, kuten myös kassanainen.

Äiti kertoo, että poika oli vielä myöhemminkin todella hämmentynyt tuntemattoman ihmisen ystävällisyydestä. Hänkin päätti laittaa hyvän kiertämään ja jakoi karkit 4-vuotiaan pikkuveljensä kanssa.

Äiti kannustaa: Laita sinäkin hyvä kiertämään!

Miehen ystävällisestä teosta inspiroituneena myös äiti päätti laittaa hyvän mielen kiertämään.

Makuja.fi haastaa sinutkin mukaan hyvän mielen talkoisiin – ilahduta tuttua tai tuntematonta kaupan kassalla tai ihan missä vain. Pääasia, että levität hyvää mieltä ympärillesi. Kerro tarinasi sosiaalisessa mediassa ja käytä hashtagia #hyväkiertämään

– Kävin töiden jälkeen Prismassa, ostin Fazerin sinisen suklaapatukan ja päätin antaa sen jollekin maksettuani ostokset.

Ensin äiti ajatteli antavansa patukan mukavanoloiselle kassanaiselle. Pian kassajonoon kuitenkin ilmestyi mummo pienen tytön kanssa.

– Oli selkeää, että hänelle se menee. Ujo tyttö kiitti hiljaa, mummo tuli iloiseksi ja kassanainen hymyili. Tuli hyvä mieli. Kokeilkaa te muutkin, ei ole iso vaiva, äiti kannustaa.

Mitä 4-vuotias ostaisi ruokakaupasta, jos saisi päättää? Katso video:

9:19

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja