Mainos

Lidl muutti pullopolitiikkaansa Suomessa: Hämmennystä herättänyt myyntikielto kumottiin

Lidlistä saa nyt ostaa Pepsiä samaan tapaan kuin muistakin ruokakaupoista.

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto kertoi elokuussa Lidlin erikoisesta myyntisäännöstä, joka on herättänyt hämmennystä asiakkaiden keskuudessa.

MTV:n Makuja.fi:n lukija Hannakertoi ihmetelleensä jo pitkään, miksei Lidlissä suostuta myymään moninpakkauksesta erotettuja yksittäisiä pulloja Pepsiä tai Pepsi Maxia, kuten muissa päivittäistavarakaupoissa.

– Olen valehtelematta kymmenen kertaa tehnyt sen virheen, että rikon tuplapakkauksen ja menen yhden pullon kanssa kassalle. Sitten minut käännytetään pois, koska yksittäistä pulloa ei suostuta myymään.

Lidliltä kommentointiin tuolloin, etteivät rikotut moninpakkaukset mene hävikkiin, vaan pullopari pakataan uuteen pahvipakkaukseen.

Nyt MTV.fi-sivustoon yhteyttä ottanut Lidlin työntekijä kuitenkin kertoo, ettei Pepsi-pullojen myyntikielto enää pidä paikkansa, vaan Lidl olisi muuttanut linjaansa. Lidlin viestinnästä vahvistettiin asia Makuja.fi-sivustolle: Pepsi-pulloja voi nyt ostaa yksittäin.

– Kyllä voi ostaa. Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä mahdollisuutta ostaa Pepsiä yksittäisinä pulloina ja olemme halunneet palvella heitä. Nykyisin Lidlistä voi siis ostaa myös yksittäisiä pulloja Pepsiä, Lidlin viestinnästä kerrotaan.

***

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja