Lidl muutti pullopolitiikkaansa Suomessa: Hämmennystä herättänyt myyntikielto kumottiin

Lidl Pepsi
Pepsiä Lidlissä 19. tammikuuta 2015. Lehtikuva

Lidlistä saa nyt ostaa Pepsiä samaan tapaan kuin muistakin ruokakaupoista.

MTV:n Makuja.fi -ruokasivusto kertoi elokuussa Lidlin erikoisesta myyntisäännöstä, joka on herättänyt hämmennystä asiakkaiden keskuudessa.

MTV:n Makuja.fi:n lukija Hannakertoi ihmetelleensä jo pitkään, miksei Lidlissä suostuta myymään moninpakkauksesta erotettuja yksittäisiä pulloja Pepsiä tai Pepsi Maxia, kuten muissa päivittäistavarakaupoissa.

– Olen valehtelematta kymmenen kertaa tehnyt sen virheen, että rikon tuplapakkauksen ja menen yhden pullon kanssa kassalle. Sitten minut käännytetään pois, koska yksittäistä pulloa ei suostuta myymään.

Lidliltä kommentointiin tuolloin, etteivät rikotut moninpakkaukset mene hävikkiin, vaan pullopari pakataan uuteen pahvipakkaukseen.

Nyt MTV.fi-sivustoon yhteyttä ottanut Lidlin työntekijä kuitenkin kertoo, ettei Pepsi-pullojen myyntikielto enää pidä paikkansa, vaan Lidl olisi muuttanut linjaansa. Lidlin viestinnästä vahvistettiin asia Makuja.fi-sivustolle: Pepsi-pulloja voi nyt ostaa yksittäin.

– Kyllä voi ostaa. Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä mahdollisuutta ostaa Pepsiä yksittäisinä pulloina ja olemme halunneet palvella heitä. Nykyisin Lidlistä voi siis ostaa myös yksittäisiä pulloja Pepsiä, Lidlin viestinnästä kerrotaan.

***

3:54

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja