Facebookissa herättää huomiota Koti-Kajaani-lehden maaliskuun numerossa julkaistu tomaattivoileipien resepti.
Maaliskuussa Koti-Kajaani-lehdessä julkaistua tomaattivoileipien reseptiä ei voi ainakaan turhasta monimutkaisuudesta moittia, sillä resepti sisältää kaiken kaikkiaan kolmea raaka-ainetta: ruisleipää, tomaattia ja margariinia. Kaikessa yksinkertaisuudessa reseptiä pidetään humoristisena.
"Levitä margariini leipäviipaleiden päälle ja nosta päälle tomaattiviipaleet"
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen jakoi vastikään Sivumaku-bloginsa Facebook-sivuilla kuvan maaliskuussa julkaistusta Koti-Kajaani-lehdestä. Kuvassa komeilee tomaattileipien muutaman kuukauden vanha resepti, joka kirvoitti jälleen huumoripitoisen keskustelun.
– Sopii myös vegaaneille! kommentoidaan Sivumaku-blogin Facebook-seinällä.
Tällainen on Koti-Kajaani-lehdessä julkaistu tomaattileipien resepti:
Tomaattivoileivät
ruisleipää 2 viipaletta
1 tomaatti
margariinia
Pese tomaatti ja viipaloi se. Levitä margariini leipäviipaleiden päälle ja nosta päälle tomaattiviipaleet. Syö esimerkiksi hiihtolenkin jälkeen välipalana.
Lähteet: Koti-Kajaani, Facebook