"Levitä margariini leipäviipaleiden päälle..." – uusavuttomille suunnattu resepti naurattaa

shutterstock_415133449
Tomaattileivät herättävät Facebookissa huvitusta. Shutterstock

Facebookissa herättää huomiota Koti-Kajaani-lehden maaliskuun numerossa julkaistu tomaattivoileipien resepti.

Maaliskuussa Koti-Kajaani-lehdessä julkaistua tomaattivoileipien reseptiä ei voi ainakaan turhasta monimutkaisuudesta moittia, sillä resepti sisältää kaiken kaikkiaan kolmea raaka-ainetta: ruisleipää, tomaattia ja margariinia. Kaikessa yksinkertaisuudessa reseptiä pidetään humoristisena.

"Levitä margariini leipäviipaleiden päälle ja nosta päälle tomaattiviipaleet"

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen jakoi vastikään Sivumaku-bloginsa Facebook-sivuilla kuvan maaliskuussa julkaistusta Koti-Kajaani-lehdestä. Kuvassa komeilee tomaattileipien muutaman kuukauden vanha resepti, joka kirvoitti jälleen huumoripitoisen keskustelun.

– Sopii myös vegaaneille! kommentoidaan Sivumaku-blogin Facebook-seinällä.

Tällainen on Koti-Kajaani-lehdessä julkaistu tomaattileipien resepti:

Tomaattivoileivät

ruisleipää 2 viipaletta
1 tomaatti
margariinia

Pese tomaatti ja viipaloi se. Levitä margariini leipäviipaleiden päälle ja nosta päälle tomaattiviipaleet. Syö esimerkiksi hiihtolenkin jälkeen välipalana.

Lähteet: Koti-Kajaani, Facebook

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja