Lasten suosikkijuomaa vedetään myynnistä: Juoma alkanut käymään – älä juo!

robby bubble lasten juoma
"Lasten samppanja" -nimelläkin tunnettua mansikkajuomaa vedetään myynnistä. This image must be used within the context of the news release it accompanied. Request permission from issuer for other uses.

Alfmix Oy on ilmoittanut poistavansa myynnistä mansikanmakuista lasten juhlajuomaa. Tuotteessa on havaittu käymistä, mikä voi johtaa lasisen pullon rikkoutumiseen, tiedottaa Evira.

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan takaisinveto koskee sellaisia tuote-eriä, joiden erätunnus on L263 7 1700889 tai L264 7 1700889. Näiden tuote-erien parasta ennen -päiväys on 31.3.2020.

Alfmix Oy:n mukaan kuluttajia pyydetään jättämään kyseiset pullot avaamatta ja olemaan juomatta niiden sisältöä. Kannattaa varovasti pakata yllä mainitut tuotteet muovikassiin, sulkea tämä huolellisesti ja pistää se kierrätykseen kelpaamattoman roskan säiliöön.

Vaihtoehtoisesti tuotteen voi palauttaa ostopaikkaan ja/tai olla yhteydessä Alfmix Oy:n kuluttajapalveluun jatko-ohjeiden saamiseksi. Ostos hyvitetään.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!