Älä juo! Valion mehua poistetaan myynnistä – voi aiheuttaa oireita

96614214b87ebdc0_org
Takaisinveto koskee erää 3 hedelmän mehua parasta ennen -päiväyksellä 21.7.2021. Valio

Valio tiedottaa poistavansa myynnistä erän mahdollisesti laatuongelmaista mehua.

Valio poistaa myynnistä erän valmistamaansa mehua. Kyse on tuotteesta 3 hedelmän mehu 1,5 l (rypäle, appelsiini, passionhedelmä), jonka parasta ennen -päiväys on 21.7.2021. 

Valion omavalvonnassa havaittiin epäily mahdollisesta laatuongelmasta, joka aiheuttaa tuotteen tavallista nopeamman pilaantumisen jo ennen parasta ennen -päiväystä. Yritys muistuttaa, että takaisinveto koskee vain tätä makua, parasta ennen -päiväystä ja pakkauskokoa. Tuotetta ei pidä käyttää, vaikka se vaikuttaisi olevan kunnossa. Muita Valion mehuja voi käyttää normaalisti.

Valion mukaan laatuongelman saattaa huomata siitä, että tuote tuoksuu tai maistuu pilaantuneelta. Pilaantuneen tuotteen nauttiminen voi aiheuttaa oireita, kuten vatsatuntemuksia, ja tämä on mahdollista lähempänä parasta ennen -päivämäärää.

–  Pyydämme kuluttajia palauttamaan virheelliset tuotteet hyvitystä varten ensisijaisesti siihen myymälään, mistä ne on ostettu. Kuluttajat voivat ottaa myös yhteyttä Valioon verkkosivujen palautelomakkeen kautta: palvelu.valio.fi Olemme pahoillamme tuotteiden takaisinvedosta aiheutuvasta vaivasta, Valiolta kommentoidaan tiedotteessa.

Yritys kertoo tiedottaneensa asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä. 

– Tuotteiden laatu ja turvallisuus on Valion toiminnan ykkösasia. Valmistuksen jälkeen mehuja seurataan hyvin tarkasti koko myyntiajan, jotta mahdolliset virheet havaitaan. Satunnaisesti esiintyvä virheellinen tuote voi kuitenkin harvoin päästä läpi myyntiin. Laatupoikkeaman seurauksena tarkennamme entisestään tiukkoja menettelytapoja tuotannossa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!