Jos ostit tätä kermaa, palauta kauppaan – yhdessä erässä pilaantumisvaara!

Vispikerma takaisinveto juustoportti
Erä Juustoportin vispikermaa on vedetty myynnistä. Shutterstock/Juustportti

Juustoportti tiedottaa vispikermatuotteen takaisinvedosta.

Juustoportti on vetänyt myynnistä erän vispikermaa, koska siinä on havaittu laatupoikkeama. Kyseessä on Vispikerma 5 dl laktoositon UHT, jonka parasta ennen -päivämäärä on 26.10.2024. Tuotteen EAN-koodi on 6408653126551.

– Varotoimena poistamme myynnistä kyseisen valmistuserän. Pakkauslinjan häiriön vuoksi tuote saattaa pilaantua ennenaikaisesti. Häiriö ei koske muita Juustoportin myynnissä olevia eriä tai tuotteita, yritys kertoo tiedotteessaan

Juustoportin mukaan laatupoikkeama on aistinvaraisesti havaittavissa pahana hajuna, makuna, tuotteen paksuuntumisena tai paakkuuntumisena.

Tuote-erää on myyty koko maan alueella vähittäismyymälöissä. Kuluttajia pyydetään palauttamaan kyseisen erän tuote siihen myymälään, josta tuote on ostettu. Juustoportti on tiedottanut asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Juttua muokattu 22.5. klo 14.06: Korostettu otsikossa, että kyse on yhdestä erästä kermaa. 


 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.