Lapselle leivotut synttärikeksit menivät pahasti pieleen – huomaatko kaksimielisyyden?

kikkelikeksejä
Yksivuotiaalle leivottujen keksien oli tarkoitus olla numeron muotoisia. Shutterstock, kuvakaappaus: Some News

Äiti leipoi taaperonsa ensimmäisille syntymäpäiville keksejä, jotka tuovat mieleen jotain aivan muuta kuin numeron yksi.

Eroottisia leipomuksia nähdään yleensä enemmän polttareissa kuin pikkulasten syntymäpäivillä. Amerikkalaisäidin leipomat keksit eivät kuitenkaan onnistuneet aivan suunnitelmien mukaan, sillä joidenkin mielestä ne muistuttavat enemmän pieniä peniksiä kuin numeroita.

Lapsen isää keksien härski ulkomuoto nauratti niin, että hän jakoi kuvan Reddit-sivustolla, jossa se on herättänyt vilkasta keskustelua. Suurin osa kommentoineista on sitä mieltä, että keksit herättävät lähinnä kaksimielisiä ajatuksia.

Osa on kuitenkin sitä mieltä, että keksit olisivat vielä pelastettavissa, sillä kuorrutuksen avulla niistä saisi vielä selkeämmin numeron muotoisia.

Toisia keksien kaksimielinen ulkomuoto ei kuitenkaan tunnu haittaavan. Ei kai se väärin ole, jos aikuiset vähän hihittelevät kekseille. Pienet lapset tuskin huomaavat niissä mitään omituista.

Lähteet: Some News, Reddit

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.