Äiti yritti tilata pizzaa kännykällä: Nyt meni kyllä pahasti pieleen

pizza
Shutterstock

Moderni teknologia mahdollistaa ruoan tilaamisen kotisohvalle entistä helpommin. Toisaalta mahdollisuus virheisiin myös kasvaa, kun tilauksen hoitaa sähköisesti tavanomaisen ravintolatilauksen sijaan.

Amerikkalaisäiti Jimmi Stead päätti antaa modernille teknologialle mahdollisuuden ja tilasi pizzan Domino’s -ketjusta uuden älypuhelinsovelluksen kautta. Pizzatilaus ei kuitenkaan mennyt niin kuin Strömsössä: lopputuloksena äidille saapui pizza, joka oli hieman ”alaston”:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Pizzaa tilanneen naisen poika, BJ Stead latasi Twitteriin kuvan äitinsä tilauksesta. Kuvasta käy ilmi, että äiti oli unohtanut klikata pizzaansa juuston ja kastikkeen, minkä vuoksi pizzeria oli lähettänyt hänelle ainoastaan pizzapohjan pepperonilla.

Kukaan Domino’sista ei ottanut asiakseen tarkastaa tilausta sen kummemmin, vaan he lähettivät äidille pizzan niin kuin se oli sovelluksessa tilattu.

Twitterissä syntyi kiivas keskustelu siitä, oli moka äidin vai Domino’s -pizzerian syy. Domino’s yritti paikata tilannetta jakamalla linkin, jota kautta saa helposti tilattua pizzaa.

Loppujen lopuksi pisimmän korren taisi kuitenkin vetää pizzaketju DiGiorno, joka lähetti tilausmokan tehneelle äidille koko vuoden pizzat lahjakorttien muodossa:

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja