Lähetti tyttöystävälleen 12 pussia jauhoja – miehen selitys yllättävän järkeenkäypä

jauhot, kuvakaappaus (2)
Brittinainen kertoi romanttisesta yllätyksestä Tescon Facebook-sivuilla. Shutterstock/kuvakaappaus: Facebook

Brittinainen ei tiennyt, mihin päänsä pisti, kun pyysi poikaystäväänsä ilahduttamaan häntä kukilla.

Paige-Ellen Williams vihjaili poikaystävälleen Richard Selwaylle, että olisi mukavaa, jos kotiin toimitettaisiin kukkia.

– Kiusasin häntä muutama viikko sitten sanoen, että ansaitsin kotiin toimitettuja kukkia melko haastavan päivän jälkeen. Unohdin sitten täysin, että olin sanonut tästä mitään hänelle, brittinainen kertoi WalesOnline-sivustolle.

Kuten kuka tahansa oiva poikaystävä, Selway päätti totella. Mutta ei aivan sillä tavalla kuin Williams oletti.

Selway toimitti naisystävälleen Tescon kautta 12 pussia jauhoja (flour) kukkien (flower) sijaan. Molemmissa englanninkielisissä sanoissa ääntämys on liki sama.

Williams postasi kuvan jauhopusseista Tescon Facebook-sivuille, ja kertoi kuinka Tescon kuljetusmies koputteli ovelle aamulla. Williams yritti vakuutella, että miehellä oli väärä osoite, ja ettei hän tarvitse 12 pussia jauhoja. Tescon mies vakuutti kuitenkin, että tilausosoite oli oikea.

Selwaykin vakuutti viestitse tyttöystävälleen jauhojen olevan hänelle. "Kuka sanoi, että romantiikka on kuollut?"

Asiakaspalvelu kohdillaan

Tescon asiakaspalvelija Mike vastasi Williamsille Facebookissa:

– Poikaystäväsi on todella todistanut, kuinka paljon hän kuuntelee sinua ja halujasi saada jauhoja toimitetuksi. Toivottavasti nautit viikonlopusta, enkä malta odottaa näkeväni, kuinka järjestät jauhot keskelle ruokapöytäänne.

Tesco myös lähetti Williamsille keittokirjan, jotta tämä pääsee kokeilemaan jauhoja uusin tavoin.

Lähde: WalesOnline

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja