Mainos
Mainos

Kyllästyttävätkö lihapullat? Tämä resepti tuo tuttuun arkiruokaan aivan uuden ulottuvuuden – ”jylhä näky lautasella”

Lihapullat ovat arkiruokaa parhaimmillaan, mutta joskus hyväksikin havaittuihin ruokiin kaipaa hieman vaihtelua. Vaihtelua tuovat vaikkapa nämä Sivumaku-bloggarin kiinalaishenkiset leijonanpääpullat.

Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan leijonanpääpullien nimi juontaa juurensa niiden mahtipontisesta koosta; lihapullat muotoillaan nimittäin golfpalloa isommiksi herkuiksi. Koon lisäksi nämä versiot eroavat tavallisista lihapullista myös makumaailmansa ja valmistustapansa puolesta.

– Lähtökohtaisesti leijonanpääpullien tärkeimmät tekijät ovat porsaanjauheliha, kiinankaali ja haudutus. Pullat maustetaan kiinalaisittain, tässä reseptissä paistetaan kauttaaltaan kullanruskeiksi ja lopuksi haudutellaan kypsäksi liemessä, Kinnunen kertoo blogissaan.

Reseptin leijonanpääpulliin löydät Sivumaku-blogista. Jos tämä resepti ei tunnu omalta, inspiraatiota voit hakea Kinnusen yli 20 muusta lihpullareseptistä

***

Katsomo-video ei ole saatavilla


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.