Kuvat voivat järkyttää: Tältä ruoka todella näytti 1970-luvulla
Suosittu Twitter-tili nostaa esille 1970-luvun kamalimmat ruokamuistot.
Twitterissä toimiva 70’s Dinner Party jakaa ihanan kamalia ruokamuistoja suoraan retrovuosikymmeneltä. Vanhoista ruokakuvista päätellen 1970-luvun suuria hittejä olivat ainakin erilaiset hyytelöruoat muottiin valmistettuna sekä kaikenlaiset luovat koristelut.
Voit esimerkiksi tehdä vieraillesi hauskoja "kärpässieniä" tomaatinpuolikkaista ja kananmunista – nam!
Osattiin sitä 1970-luvulla myös upeat fuusikeittiöluomukset: maistuisiko sinulle makkarakakku, spagettipizza tai kasvissyöjän pastarengas?
1970-luvun koristeluista voi myös saada ihanaa inspiraatiota tähän päivään. Pikku suupaloja voi kiinnittää hammastikulla vaikka kynttilään!
1970-luvulla enemmän oli tosiaan ENEMMÄN!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan