Kuvat: Näin juustonaksupussien ”Juusto-Ukko” on muuttunut vuosien varrella
Juustonaksupussin kyljestä tuttu Juusto-Ukko on vuosien saatossa muuttunut vähitellen modernimpaan suuntaan. Katso kuvat juustonaksupusseista vuosien varrelta!
Ensimmäiset Taffelin juustonaksut raivasivat tiensä suomalaisiin ruokakauppoihin jo 1970-luvulla. Orkla Foods Finlandin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Ritva Mäenpää kertoi Makuja.fi:lle, että Juusto-Ukoksi kutsuttu hahmo on nähty juustonaksupusseissa jo juustonaksujen alkutaipaleella.
– Juusto-Ukko on tullut pakkauksiin 1970-luvun puolivälissä, kun juustotuotteita on lanseerattu, Mäenpää muistelee.
Näin Juusto-Ukko on muuttunut vuosien saatossa:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia