KUVAT: Hans Välimäki avasi uuden ravintolan

Hans Välimäki Hansin matkassa
Lehtikuva

Keittiömestari Hans Välimäki avasi Tampereelle uuden belgialaishenkisen bistron. Makuja.fi:n Sivumaku-blogia pitävä Jani Kinnunen pääsi tutustumaan ravintolaan ensimmäisten joukossa.

Keittiömestari Hans Välimäki ja ravintolakonserni Restamax Oyj tiedottivat vuoden alussa aloittavansa yhteistyön. Jopa 1,2 miljoonan euron liiketoimintakaupan myötä Välimäki ja Restamax Oyj perustivat uuden yhteistyöyrityksen, Gastromax Oy:n. Yhteistyön myötä sekä Helsingin että Tampereen ravintolakartalle on noussut uusia tulokkaita: Helsinkiin muun muassa gastropub Rikhards ja Tampereelle aasialaiseen ruokaan keskittyvä Masu.

Belgialaishenkinen bistro avautui Tampereelle

Tällä viikolla Tampereelle avautui yhteistyöyrityksen tuorein ravintolaprojekti: belgialaishenkinen bistro August von Trappe. Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen pääsi tutustumaan ravintolaan ensimmäisten joukossa. Kinnunen ihastui erityisesti ravintolan miljööseen.

– Tärkeimpänä seikkana pidän August von Trappen kohdalla yhden Tampereen keskustan hienoimpien talojen remontoimista ja herättämistä henkiin, Kinnunen toteaa.

Bloggaaja pääsi testaamaan myös ravintolan ruokalistan antimia muutaman maistiaisen verran.

– Lista on melko laaja, mikä on yleensä huono merkki. Tosin simpukoille on varattu jopa kaksi menun osaa ja monia listan osasia on hyödynnetty useassa paikassa. Jos klassikkobistroannokset antavat mitä lupaavat ja mitä niiltä odotan, nostaa Tampere jälleen kulinaarista päätään Suomen ravintolakartalla.

Lue lisää ja katso kuvat ravintolasta Sivumaku-blogista.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat