KUVA: Yllätys porilaisen ravintolan sushibuffetissa: "Erikoinen näky"

Suomalaismies koki yllätyksen ruokaillessaan kiinalaisen ravintolan sushibuffetissa Porissa.

Perinteisesti japanilaiseen herkkuun, sushiin, kuuluvat esimerkiksi riisi, nori-levä, kala, äyriäiset ja kasvikset. Porilaisessa Pioni-ravintolassa sushin saralla oli kuitenkin otettu askel suomalaisempaan suuntaan, sillä maki-rullien sisään oli ruokailijoiden yllätykseksi kääräisty nakkeja.

"Joukossa oli kuorettomia nakkeja halkaistuna"

Ravintola Pionin sushibuffetin makisusheihin oli kääritty muun muassa nakinpalasia.

Pääkaupunkiseudulla asuva suomalaismies ei ollut uskoa silmiään valitessaan buffet-pöydästä herkkuja lautaselleen. Keittiö oli järjestänyt ravintolan ruokailijoille hämmentävän yllätyksen.

– Se oli erikoinen näky, joka näytti etäisesti tutulta. Olin äärimmäisen yllättynyt, että siellä joukossa oli kuorettomia nakkeja halkaistuna, mies kertoo.

– Itse en ehkä olisi kokin asemassa lähtenyt samalle tielle, hän nauraa.

Nakeilla täytettyjä sushipaloja oli tietenkin pakko maistaa, mutta nakki-maki ei noussut suomalaismiehen suosikiksi perinteisempien sushien joukosta.

– Itse otin yhden, ja se oli viimeinen nakki-maki, minkä aion syödä, hän hymyilee.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja