KUVA: Yllätys porilaisen ravintolan sushibuffetissa: "Erikoinen näky"

Suomalaismies koki yllätyksen ruokaillessaan kiinalaisen ravintolan sushibuffetissa Porissa.

Perinteisesti japanilaiseen herkkuun, sushiin, kuuluvat esimerkiksi riisi, nori-levä, kala, äyriäiset ja kasvikset. Porilaisessa Pioni-ravintolassa sushin saralla oli kuitenkin otettu askel suomalaisempaan suuntaan, sillä maki-rullien sisään oli ruokailijoiden yllätykseksi kääräisty nakkeja.

"Joukossa oli kuorettomia nakkeja halkaistuna"

Ravintola Pionin sushibuffetin makisusheihin oli kääritty muun muassa nakinpalasia.

Pääkaupunkiseudulla asuva suomalaismies ei ollut uskoa silmiään valitessaan buffet-pöydästä herkkuja lautaselleen. Keittiö oli järjestänyt ravintolan ruokailijoille hämmentävän yllätyksen.

– Se oli erikoinen näky, joka näytti etäisesti tutulta. Olin äärimmäisen yllättynyt, että siellä joukossa oli kuorettomia nakkeja halkaistuna, mies kertoo.

– Itse en ehkä olisi kokin asemassa lähtenyt samalle tielle, hän nauraa.

Nakeilla täytettyjä sushipaloja oli tietenkin pakko maistaa, mutta nakki-maki ei noussut suomalaismiehen suosikiksi perinteisempien sushien joukosta.

– Itse otin yhden, ja se oli viimeinen nakki-maki, minkä aion syödä, hän hymyilee.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja