Kuva: Perheenäiti järkyttyi syödessään donitsia: "Mitä tämä sininen on?"

donitsit
Kuvan donitsit eivät liity tapaukseen. Shutterstock

Brittiäiti kauhistui löytäessään donitsista kumihanskan.

Ria Findlay -niminen nainen puraisi Krispy Kreme -donitsiaan odottaen löytävänsä pehmeän kinuskitäytteen. Toisin kävi. Herkkutäytteen sijaan donitsin sisältä löytyi sininen lateksikäsine.

Toista lastaan odottava äiti ei ollut koskaan aiemmin maistanut täytettyä donitsia, ja hänen ensimmäinen yrityksensä saattoi jäädä viimeiseksi.

– Se oli ensimmäinen donitsi, jossa ei ole reikää keskellä, jonka olen syönyt, joten sen piti olla jännittävä uusi kokemus, nainen kertoi The Mirror -lehdelle.

– "Tässä on kinuskia, ja kermaa, mutta mitä tämä sininen on?" nainen kertoo jutelleensa työkavereilleen.

– Asiaa tutkittuamme tajusimme, että se oli kumihanska.

Raskaana olevan Findlayn oksennusrefleksi kävi tämän jälkeen ylikierroksilla. Nainen valitti ensin Tesco-supermarkettiin, josta donitsi oli ostettu. Tesco palautti naisen rahat ja antoi ilmaisen rasian donitseja. Findlay valitti vielä Krispy Kremelle, joka lähetti naiselle vielä viisi pakettia donitseja luvaten tutkia asiaa. Findlay on kuitenkin ilmoittanut, ettei aio syödä donitseja enää koskaan.

Krispy Kremen edustaja on kertonut yrityksen olevan pahoillaan tapauksen johdosta. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!