KUVA: Lidlin Grillimaisteri-tuote yllätti suomalaisturistin Karibialla – "mitä ihmettä?"

grillimaisteri

Suomalaisturisti yllättyi Karibian-matkallaan löydettyään paikallisen ruokakaupan hyllyltä Grillimaisteri-maissia.

Grillimaisteri on Lidl-ketjun tuotemerkki, jonka alla on myynnissä muun muassa grillattaviksi sopivia lihoja sekä grilliruoalle sopivia mausteita. Suomalaisturisti törmäsi tuttuun Grillimaisteri-tuotteeseen Guadeloupen saarella sikäläisessä ruokamarketissa. 

– Ensimmäinen reaktioni oli, että mitä ihmettä, kun hyllyllä näkyi suomenkielistä tekstiä.

Miten suomenkielisillä Grillimaisteri-tarroilla varustetut esikeitetyt maissit ovat päätyneet Karibialle? Makuja.fi otti selvää. 

– Tapauksen taustalla on espanjalaiselle tavarantoimittajamme tapahtunut virhe, jonka seurauksena hän on toimittanut Grillimaisteri-pakkaukseen pakattuja maisseja ranskalaiselle kauppaketjulle, kertoo Lidlin viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikonen

– Käytännössähän tämä menee niin, että tavarantoimittaja pakkaa tuotteen meille, ja nyt meidän pakkauksessamme olevia tuotteita on virheellisesti päätynyt toiselle ketjulle, hän selvittää. 

Jatkossa siis suomenkielisiä elintarvikkeita tuskin enää löytyy karibialaisista kaupoista. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja