Kuva caesarsalaatista on saanut ihmiset hämilleen – huomaatko, mikä jekku annoksessa piilee?

Tee itse herkullinen caesar-salaatti 0:27 Tee itse herkullinen caesar-salaatti

Sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin leviämään lähtenyt video on saanut ihmiset hämilleen; onko kyseessä kakku vai salaatti? 

Poimi videolta vinkki oikean caesarsalaatin valmistukseen.

Romainesalaattia, krutonkeja ja parmesania. Ensisilmäyksellä annos näyttää täysin tavalliselta caesarsalaatilta, mutta todellisuudessa tämä annos on paljon enemmän kuin yksinkertainen salaatti.

Lähempi tutkiskelu paljastaa, että kyseessä on todellisuudessa kakku. Siis salaattiannoksen näköinen kakku makea kakku. 

Ei mikään helppo kakku valmistaa

Facebookissa leviämään lähtenyt video osoittaa, että tämän kakun valmistaminen ei ole aivan sieltä helpoimmasta päästä. Kakku vaatii lukuisia työvaiheita aina salaatin lehtien tekemisestä ja värjäämisestä alkaen. 


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksi videon jakaneista, Star Trek-näytelijä George Takei, jonka kommentista voi päätellä miehen olevan vakuuttunut tämän annoksen ulkonäöstä.

– Nyt tässä on salaatti minun makuuni, Takei toteaa. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.