Kurkista buffettiin! Tällaista on ruoka uudella Viking Glory -laivalla – yhtä klassikkoa ei voi listalta poistaa: "Sitä ilman emme voi lähteä Turun satamasta"

Tällainen on upouuden Viking Gloryn ravintolamaailma: Buffet ennen ja nyt – millaista on nykypäivän buffetruoka 4:00 Tällainen on upouuden Viking Gloryn ravintolamaailma: Buffet ennen ja nyt – millaista on nykypäivän buffetruoka
Tällainen on upouuden Viking Gloryn ravintolamaailma: Buffet ennen ja nyt – millaista on nykypäivän buffetruoka

MTV Uutisten Makuja-ruokasivusto kävi tutustumassa uuteen Viking Glory -risteilylaivaan, joka aloitti liikennöinnin maaliskuun alussa. Millaista ruoka on uudella laivalla ja miten se eroaa totutusta? Katso video!

Viking Line -varustamon uusi lippulaiva Viking Glory seilasi ensimmäiselle risteilymatkalleen Turusta Tukholmaan maaliskuun ensimmäisenä päivänä. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivusto vieraili Glorylla ennen neitsytmatkaa ja pääsi tutustumaan laivan ravintoloiden antimiin. Laivan ravintolapäällikkönä työskentelevä Nanna Lahtinen kertoi MTV Uutisille buffetin pitävän edelleen pintansa suomalaisten suosikkiruokapaikkana. Laivalle on kuitenkin kehitelty myös täysin uudenlaisia ravintolakonsepteja, ja buffetiinkin otettu mukaan erikoisuuksia.

Lisäksi kahvilan puolelta löytyy yksi klassikko, jota ei ruokalistalta voi koskaan ottaa pois. 

– Sitä ilman emme voi lähteä Turun satamasta, Nanna Lahtinen toteaa pilke silmäkulmassa.

Kurkkaa videolta, millaista ruoka on uudella laivalla, ja mitä klassikkoa ruokalistalta ei voisi koskaan ottaa pois.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!