Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo
4:00Tällainen on upouuden Viking Gloryn ravintolamaailma: Buffet ennen ja nyt – millaista on nykypäivän buffetruokaTällainen on upouuden Viking Gloryn ravintolamaailma: Buffet ennen ja nyt – millaista on nykypäivän buffetruoka
Julkaistu 06.03.2022 17:33

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

MTV Uutisten Makuja-ruokasivusto kävi tutustumassa uuteen Viking Glory -risteilylaivaan, joka aloitti liikennöinnin maaliskuun alussa. Millaista ruoka on uudella laivalla ja miten se eroaa totutusta? Katso video!

Viking Line -varustamon uusi lippulaiva Viking Glory seilasi ensimmäiselle risteilymatkalleen Turusta Tukholmaan maaliskuun ensimmäisenä päivänä. 

MTV Uutisten Makuja-ruokasivusto vieraili Glorylla ennen neitsytmatkaa ja pääsi tutustumaan laivan ravintoloiden antimiin. Laivan ravintolapäällikkönä työskentelevä Nanna Lahtinen kertoi MTV Uutisille buffetin pitävän edelleen pintansa suomalaisten suosikkiruokapaikkana. Laivalle on kuitenkin kehitelty myös täysin uudenlaisia ravintolakonsepteja, ja buffetiinkin otettu mukaan erikoisuuksia.

Lisäksi kahvilan puolelta löytyy yksi klassikko, jota ei ruokalistalta voi koskaan ottaa pois. 

– Sitä ilman emme voi lähteä Turun satamasta, Nanna Lahtinen toteaa pilke silmäkulmassa.

Kurkkaa videolta, millaista ruoka on uudella laivalla, ja mitä klassikkoa ruokalistalta ei voisi koskaan ottaa pois.

Lisää aiheesta:

Tämä ruoka houkuttelee suomalaiset risteilylle – nyt laivoille keksittiin uusi valttikortti

Kurkista buffettiin! Tällaista on ruoka uudella Viking Glory -laivalla – yhtä klassikkoa ei voi listalta poistaa: "Sitä ilman emme voi lähteä Turun satamasta"

Suomalaiset ovat ylivoimaista risteilykansaa – tätä ilman emme seilaa: "Jos ottaa pois, kyllä tulee sanomista"
Yllättävästä ruoasta tullut hitti laivojen joulubuffetissa – moni syö tietämättään
Ruotsinlaivan buffetista poistettiin suosittu ruoka – lopputuloksena palautevyöry: "Kokeilimme, ei toiminut"
Turkuun saapunut jättialus kiinnostaa risteilymatkailijoita – jo useita lähtöjä loppuunmyyty: "Edustaa jotain ihan uutta Itämerellä"
Kuvat ja video: Valtava risteilyalus saapui Helsinkiin – jättikokoinen kuntosali, ravintoloissa kuluu 300 kiloa pastaa päivässä
RuokaRavintolatViking Line Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 11:30
    Jouluruoka

    Näitä tuttuja valmisruokia suomalainen suosii joulupöydässä – pakastepitsojenkin menekki kasvaa pyhinä

  • 08:41
    Ravitsemus

    Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"

  • Eilen11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • Eilen06:45
    Marjat

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?

  • pe16:52
    Ravitsemus

    Mitä päivälliseksi? Tätä Hanna Partanen suosittelee perussalaattiainesten sijaan – "Paljon enemmän kuitua"