Kuka laittoi hampurilaiseen rotanpään? McDonald's aikoo selvittää karmivan tapauksen

kuvakaappaus, twitter, rotanpää
Kuvakaappaus: Twitter

Marraskuussa meksikolaisen McDonald's-ravintolan asiakas koki ikävän yllätyksen löydettyään hampurilaisesta rotanpään. Asiaa ei suinkaan jätetä sikseen, vaan pikaruokajätti aikoo selvittää tapauksen perin pohjin.

Netissä marraskuussa levinneet kuvat aiheuttivat järkytystä, kun meksikolaisen asiakkaan kerrottiin järkyttyneen puraistessaan paikallisen McDonald'sin hampurilaista. Hampurilaisen välistä asiakkaan suuhun eksyi tuolloin rotanpää.

– Sen on oltava piilotettu sinne, on täysin mahdotonta, että näin kävisi jossain ravintoloistamme, Meksikon McDonald's-ketjun edustaja Felix Ramirez totesi marraskuussa.

Syyllistä etsitään kiivaasti

Nyt McDonald's vakuuttaa, että rotanpää oli laitettu hampurilaiseen jonkun ulkopuolisen toimesta. Meksikon McDonald's aikoo käynnistää tutkimukset löytääkseen syyllisen tapauksen taustalla. Yhtiö aikoo ryhtyä oikeustoimiin asian tiimoilta.

Ikävään valoon joutunut pikaruokaravintola Meksikon Tlalnepantla de Bazissa suljettiin tapauksen johdosta. Sulkemisen taustalla oli terveysviranomaisten päätös. Paria viikkoa myöhemmin ravintola sai luvan avata ovensa asiakkailleen.

Jo nyt on terveysviranomaiset ovat tehneet johtopäätöksen, ettei jyrsijä ollut alkujaan hampurilaisessa, eikä sitä laitettu siihen valmistusprosessin aikana.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja