0:25

Kuinka monta reikää juomapillissä on? Yksinkertainen kysymys jakaa voimakkaasti mielipiteitä

Videolla kerrotaan toisesta ihmetystä herättävästä aiheesta; ruutukasista.

Sosiaalisen median keskusteluissa ei olla päästy yksimielisyyteen siitä, kuinka monta reikää tavallisessa juomapillissä oikein on. 

Kuuluuko kinkku laittaa juuston päälle vai alle? Syödäänkö laskiaispulla mantelimassalla vai hillolla? Maailma on täynnä kysymyksiä, joihin ei ole olemassa täysin oikeaa vastausta – on vain mielipiteitä puolesta ja vastaan. Yksi tällainen kysymys liittyy tavallisiin juomapilleihin.

Delish.com-sivusto uutisoi sosiaalisessa mediassa käydystä keskustelusta, jossa pohditaan, onko pillissä yksi vai kaksi reikää? Vai onko reikiä sittenkään lainkaan?

"Se on kirjaimellisesti kuin donitsi" 

Redditissä yhden reiän puolesta puhujat perustelevat päätöstä muun muassa sillä, että reikä ei voi olla reikä, jos siinä ei ole kahta sisäänkäyntiä.

– Kirjaimellisesti se on kuin donitsi. Ja ihminen. Yksi sisäänkäynti ja yksi ulos, eräs Reddit-käyttäjä kommentoi kysymystä.

– Jos tukit aukon, sitä ei ole olemassa, toisessa kommentissa todetaan. 

– Vain yksi. Reikä tarvitsee kaksi päätä, jotta se olisi reikä.

Kahden reiän puolesta puhuvat kehottavat miettimään pitkää putkea. Vaikka putki onkin kokonaisuudessaan samaa systeemiä, siinä on kuitenkin kaksi yksilöllistä aukkoa. Kun katsot lähellä olevaan reikään, et katso samaan reikään kuin ystäväsi putken toisessa päässä.

On olemassa myös niitä, joiden mielestä pillissä ei teknisesti ottaen ole ainoatakaan reikää. Suomi24-sivustolla käydyssä keskustelussa muistutetaan, että pilli ei ole reikä, vaan putki.

– Täydellisessä pillissä ei ole ainoatakaan reikää. On vain putki, jos siinä on reikä, se vuotaa, eräässä kommentissa todetaan. 

Lähteet: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja