Kaura-kirjan (Readme 2020) tammikuussa julkaissut kotitalousopettaja ja yrittäjä Arja Elina Laine muistuttaa kauran monipuolisista käyttötavoista ruoanlaitossa. Sillä voi korvata esimerkiksi riisin.
MTV Uutisten Makuja.fi -ruokasivustolla kerrottiin tiistaina kotitalousopettaja ja yrittäjä Arja Elina Laineen tuoreesta Kaura-teoksesta (Readme 2020). Kirja on tuhti tietopaketti suomalaisesta huippuviljasta ja sisältää myös runsaasti kaurareseptejä.
Kaura-kirja (Readme 2020) on kattava tietoisku suomalaisesta ihmeviljasta. Kirja sisältää runsaasti ieoita, ruoka- ja leivontareseptejä, kauran monipuoliseen käyttöön aamusta iltaan. Kaurakirjan kirjoittaja, kotitalousopettaja ja yrittäjä, Arjan Ruokaviestinnän Arja Elina Laine on tehnyt pitkän uran suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä tuntien kauran laboratoriosta kuluttajaneuvontaan ja monipuoliseen ruokaviestintään.
Readme
Arja kertoi kirjan lanseeraustilaisuudessa kauran monipuolisista käyttömahdollisuuksista ruoanlaitossa. Suomalaisille tutuin kauraruoka on tietysti perinteinen kaurapuuro, mutta nykypäivänä kaurasta ja siitä jalostetuista elintarvikkeista saa halutessaan aikaiseksi kokonaisen aterian alkupaloista jälkiruokiin. Kauralla tai kauravalmisteella voi korvata vaikka lihan.

