2:33

Tuoretta kotimaista mansikkaa keskellä talvea – MTV:n makutesti: Voittaako futuristinen tuote marokkolaisen tuontimansikan?

Katso, miten lähitulevaisuudessa todennäköisesti kaupoista löytyvä mansikka pärjää makutestissä!

MTV Uutisille järjestettiin makutesti Netled-yrityksen tiloissa. 

Netled-yritys kehittää Pirkkalassa kerrosviljelyä.

Kerrosviljelyssä kasveja viljellään kerroksittain suljetussa tilassa auringonvalon, tai kuten Pirkkalassa, led-valojen avulla. Kerrosviljely voi olla ratkaisu maailman ruoantuotannon ongelmiin.

MTV Uutisten toimittaja pääsi testaamaan yrityksen toimitusjohtajan Niko Kiviojan kanssa mansikoita. Toinen mansikoista on kerrosviljelty Pirkkalassa talven aikana ja toinen on marokkolainen tuontimansikka.

Kerrosviljelystä voi lukea lisää tästä.

Katso, miten Suomessa keskellä talvea kasvatettu mansikka pärjäsi makutestissä ja milloin mansikkaa saattaisi saada myös kaupasta!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja