Valmista entistä herkullisempia joulutorttuja – valitse täytteeksi Nutella!

torttu

Joulutortut valmistetaan perinteisesti torttutaikinasta ja luumuhillosta, mutta klassikkoherkusta voi valmistaa helposti myös modernimman version.

VINKKI! Nutella-joulutortuista kannattaa tehdä pienempiä kuin perinteisistä joulutortuista, sillä täyte on tavallista makeampaa.

Moni ei tule edes ajatelleeksi, että joulutortuista voi valmistaa myös modernin version. Yllätä vieraasi ja tarjoile tänä vuonna pikkujouluissa tai joulupöydässä tavallista pienempiä joulutorttuja, joissa luumuhillo on korvattu Nutellalla!

Nutellalla täytetyt joulutortut ovat perinteisiä joulutorttuja huomattavasti makeampia, eikä niitä tarvitse varata kuin pari kappaletta jokaista vierasta varten. Tämä kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelee makeita tarjoiluja jouluiseen ruokapöytään.

Katso videolta, kuinka entistä herkullisemmat Nutella-joulutortut syntyvät!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.