Kolmen juuston valkosipulileivissä riittää makua – testaa jo tänään!

Näin leipä syntyy leipurin käsissä 1:20 Näin leipä syntyy leipurin käsissä

Täytetyt valkosipulilla maustetut leivät sisältävät niin mozzarellaa, briejuustoa kuin parmesaaniakin. Juuston himo lähtee taatusti näillä herkuilla.

Yllä olevalla videolla näytetään, kuinka leipä syntyy leipurin käsissä.

Delish.com-sivuston herkullisella ohjeella valmistuvat kolmen juuston täytetyt leivät. 

Briejuustolla täytetyt valkosipulileivät

Ainesosat (8 annosta):

1–2 ranskanleipää
6 rkl sulatettua voita
1 tl Italian Gourmet -maustesekoitusta
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl suolaa
hyppysellinen chilipippuria
n. 100 grammaa pilkottua mozzarellaa
n. 200 grammaa briejuustoa
25 grammaa raastettua parmesaania

Valmistusohje:

1. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.

2. Leikkaa leipään syviä viiltoja. Varo, ettet leikkaa leipää kahtia.

3. Sekoita sulatettu voi, valkosipulijauhe, maustesekoitus, suola ja ja chili. Levitä seosta leivän päälle ja viiltoihin. Laita leivät leivinpaperin päälle uunipellille.

4. Leikkaa briejuusto ohuiksi siivuiksi. Työnnä mozzarella ja brie-viipaleet leivän sisään. Ripottele päälle parmesaania.

5. Paista noin 15 minuuttia, kunnes leivän pinta on saanut väriä ja juusto on sulaa.

6. Koristele persiljalla ja tarjoile lämpimänä.

Lähde: Delish.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.