Olen tehnyt jos jonkinlaista pizzaa, mutta tällä kertaa ajattelin kokeilla jotain aivan uutta. Polentaa on kertynyt kaappeihin eri puolilta hämmentävän paljon. Kun kerran sitä voi grillata, niin miksei myös paistaa? Vaikka pizzapohjana. Täytteeksi suolaisen ja makean liitto. Karamellisoitua sipulia ja kolmea juustoa. Rakenteeksi ja syvyyttä lisäämään saksanpähkinöitä. Mitä mainioin lohturuoka syysiltaan tai vaikka pikkujouluihin.
Polenta-pizza
1,5 dl polentajauhoja
2 dl vettä
2 rkl voita
suolaa
Täyte:
2 punasipulia, ohuina suikaleina
50 g gorgonzolaa tai muuta sinihomejuustoa, murustettuna
50 g provolonejuustoa, raastettuna
50 g parmesaania, raastettuna
1 dl makeaa valko- tai jälkkäriviiniä



