Kokki otti haasteen vastaan – valmisti pizzapohjan yllättävästä raaka-aineesta
Terveellistä pizzaa halajava voi tehdä pizzapohjansa kukkakaalista, mutta jos kalorimäärällä ei niin ole väliä, mikset kokeilisi ranskanperunoista tehtyä lättyä?
HellthyJunkFood-nimisen YouTube-kanavan JP Lambiase sai kommentin, jossa haastettiin kokki valmistamaan pizza tavallisen taikinapohjan sijaan ranskanperunoista.
Lambiase tarttui haasteeseen ja sai ranskalaispohjan onnistumaan muutaman kerran yritettyään.
Hän täytti paistinpannun muussatuilla ranskiksilla, ripotteli päälle mozzarellaa, jotta ranskalaiset tarttuisivat toisiinsa ja laittoi sitten pohjan uuniin. Tämän jälkeen ranskispohjan päälle laitettiin chiliä, lisättiin juustoa ja pilkottuja nakkeja. Lambiase laittoi sitten pohjan vielä takaisin uuniin ja antoi sen kypsentyä. Lätty onnistui yli odotusten ja lopputuloksena oli makoisa, ranskanperunoista valmistettu pizzapohja. Kokeile itse!
Katso videolta, kuinka pizza käytännössä toteutettiin:
Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.
Lähde: Foodbeast
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan