Kokki otti haasteen vastaan – valmisti pizzapohjan yllättävästä raaka-aineesta

pizza
Shutterstock

Terveellistä pizzaa halajava voi tehdä pizzapohjansa kukkakaalista, mutta jos kalorimäärällä ei niin ole väliä, mikset kokeilisi ranskanperunoista tehtyä lättyä?

HellthyJunkFood-nimisen YouTube-kanavan JP Lambiase sai kommentin, jossa haastettiin kokki valmistamaan pizza tavallisen taikinapohjan sijaan ranskanperunoista.

Lambiase tarttui haasteeseen ja sai ranskalaispohjan onnistumaan muutaman kerran yritettyään.

Hän täytti paistinpannun muussatuilla ranskiksilla, ripotteli päälle mozzarellaa, jotta ranskalaiset tarttuisivat toisiinsa ja laittoi sitten pohjan uuniin. Tämän jälkeen ranskispohjan päälle laitettiin chiliä, lisättiin juustoa ja pilkottuja nakkeja. Lambiase laittoi sitten pohjan vielä takaisin uuniin ja antoi sen kypsentyä. Lätty onnistui yli odotusten ja lopputuloksena oli makoisa, ranskanperunoista valmistettu pizzapohja. Kokeile itse!

Katso videolta, kuinka pizza käytännössä toteutettiin:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: Foodbeast

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja