Keväällä starttaavia Grillikuume- ja Kaappaus keittiössä -sarjoja luotsaava huippukokki Kari Aihinen paljasti, mikä herkku on jäänyt lapsuudesta erityisesti hänen mieleensä.
Monella on lämpimiä ruokamuistoja lapsuudesta, mutta mikä herkku on jäänyt huippukokki Kari Aihisen mieleen vuosien takaa?
– Iskän tekemä pyttipannu! Aihinen kertoo Makuja.fi-sivustolle.
– Silloin joskus harvoin kun isä teki ruokaa, niin kyllä se oli pyttipannua. Juuri tein kotonakin viime sunnuntaina pyttipannua, ja mielestäni se on edelleenkin ihan loistava resepti, Aihinen kertoo.
KATSO RESEPTIT:
Perinteinen pyttipannu
Pyttipannu poronkäristyksestä
Pyttipannu munankeltuaisten kera
Aihisen perhe ei kuitenkaan ole mielissään hänen lapsuuden suosikkiruoastaan. Vanha tapa tehdä pyttipannu jääkaapin jämäruoista ei ole hänen vaimonsa mieleen.


