Kokki julkaisi kuvan teinitytärtensä aamiaisesta – somessa äimistellään: "Aamupala todella on muuttunut niistä ajoista, kun itse olin lapsi"

_171113348
Kokki Pete Evans jakoi kuvan aamupalasta, jota valmistaa tyttärilleen Chillille, 14, ja Indiille, 13. Kuvituskuva. shutterstock

Kokki-isän kaviaari ja herkkunakit saivat muroaamupaloihin tottuneet ymmälleen.

Australialaiskokin aamupalanäyte ei sisällä sokerimuroja – päin vastoin. Kokki Pete Evans jakoi kuvan aamupalasta, jota valmistaa tyttärilleen Chillille, 14, ja Indiille, 13.

"He saavat myös vähän hedelmää ja kookosjogurttia"

Aamupala koostuu munista, kaviaarista, hapankaalista ja wagyu-nakeista, joissa on mausteena chilikastiketta. 

– He saavat myös vähän hedelmää ja kookosjogurttia ja kanalientä useimpina päivinä ennen suuntaamista ulos, paleo-ruokavaliota suosiva Pete kuvaili Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Syövätkö lapset kaviaaria?

Resepti on miehen lastenreseptikirjasta. Kaikkiin vanhempiin se ei uponnut täysin – lähinnä siksi, että moni uskoi oman lapsensa hylkivän kaviaaria ja makkaroita.

– Vau, lapsesi ovat hyvin seikkailumielisiä ruoan suhteen, en tunne yhtään lasta, joka pitäisi kaviaarista, Christine Schultheiss sanoo Facebookissa.

Pete vakuutti, että kaviaari oli hänen lastensa "ensimmäinen kiinteä ruoka".

Osa piti aamupalaa liian hintavana taviskukkarolle. Esimerkiksi japanilaista Wagyua pidetään yhtenä maailman ensiluokkaisimmista lihoista.

– Aamupala todella on muuttunut niistä ajoista, kun itse olin lapsi, Naomi Saez kirjoittaa.

– Minun pitää herätä aiemmin ja tehdä parempaa työtä, omat lapseni saivat tänään suklaacroissantin ja tunkivat sen suuhunsa juostessaan ulos, Rachel Koopmans Zengerer kuvailee.

"Osa sanoisi tätä naurettavaksi..."

Moni media tarttui annokseen ja Daily Mail kutsui sitä jopa "naurettavaksi". Pete itse huomautti Instagramissa, että aamupalaruoka on terveellinen ja sisältää myös vihanneksia ja hedelmiä.

– Osa sanoisi tätä naurettavaksi... Itse sanon sitä herkulliseksi, mies kirjoitti.

"Toivon, että oma aamiaiseni näyttäisi tältä"

Osa ymmärsi Peten idean ja toivoi häntä myös omaksi kokikseen.

– On niin outoa, että suklaa- ja hedelmämurot, jotka ovat täynnä sokeria, ovat normi terveelliseltä näyttävät aamupalan sijaan. Tämä mies on mahtava ruoan ja terveyden puolestapuhuja, Aleisha Marie sanoo Facebookissa.

– Toivon, että oma aamiaiseni näyttäisi tältä, Barbara Mol-Stewart toteaa Instagramissa.

– Minun piti tulla katsomaan, mistä media puhuu. Näyttää herkulliselta, syöttäisin omille lapsilleni samaa, Anne-Maree Love kirjoittaa.

Lasten oma joulubuffet Viking Linella on myös kaikkea muuta kuin perinteinen:

0:57

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja