Kokeile jotain uutta: Valmista broilerille ginger ale -kastike

kesaruokaa_cajunkana
Jani Kinnunen / Sivumaku

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan broilerin seurana kastiketta, joka on valmistettu hieman epätavallisemmista raaka-aineista.

Grillikuume-sarjasta tutut Santeri Vuosara ja Marko Suksi julkaisivat vastikään yhdessä valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen kanssa Kesämiesten kesäruokaa -keittokirjan. Sivumaku-bloggari innostui maistelemaan kirjassa esiteltyä hieman erikoisempaa kastiketta broilerille.

Ginger ale -kastike teki vaikutuksen

Inkivääripohjainen ginger ale -juoma taipuu kesämiesten reseptillä kastikkeeksi, joka sopii erityisen hyvin broilerin seuraksi

– Poppamies Marko oli erityisen ylpeä cajun-maustetuille kanalle suunnittelemastaan ginger ale -kastikkeesta, jota kehotti keittelemään kotosalla. Työtä käskettyä. Grillistä ulos maukkaita ja tahmeaksi karamellisoituja koipinuijia, joille ginger ale toi makean pistävää sävyä ja kevyttä inkiväärin poltetta, bloggari kirjoittaa.

Cajun-maustetut kanan koipinuijat ja ginger ale -kastike – katso resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat