Kokeile jotain uutta: Valmista broilerille ginger ale -kastike

kesaruokaa_cajunkana
Jani Kinnunen / Sivumaku

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan broilerin seurana kastiketta, joka on valmistettu hieman epätavallisemmista raaka-aineista.

Grillikuume-sarjasta tutut Santeri Vuosara ja Marko Suksi julkaisivat vastikään yhdessä valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen kanssa Kesämiesten kesäruokaa -keittokirjan. Sivumaku-bloggari innostui maistelemaan kirjassa esiteltyä hieman erikoisempaa kastiketta broilerille.

Ginger ale -kastike teki vaikutuksen

Inkivääripohjainen ginger ale -juoma taipuu kesämiesten reseptillä kastikkeeksi, joka sopii erityisen hyvin broilerin seuraksi

– Poppamies Marko oli erityisen ylpeä cajun-maustetuille kanalle suunnittelemastaan ginger ale -kastikkeesta, jota kehotti keittelemään kotosalla. Työtä käskettyä. Grillistä ulos maukkaita ja tahmeaksi karamellisoituja koipinuijia, joille ginger ale toi makean pistävää sävyä ja kevyttä inkiväärin poltetta, bloggari kirjoittaa.

Cajun-maustetut kanan koipinuijat ja ginger ale -kastike – katso resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja