Kokeile jotain uutta: Valmista broilerille ginger ale -kastike
Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan broilerin seurana kastiketta, joka on valmistettu hieman epätavallisemmista raaka-aineista.
Grillikuume-sarjasta tutut Santeri Vuosara ja Marko Suksi julkaisivat vastikään yhdessä valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen kanssa Kesämiesten kesäruokaa -keittokirjan. Sivumaku-bloggari innostui maistelemaan kirjassa esiteltyä hieman erikoisempaa kastiketta broilerille.
Ginger ale -kastike teki vaikutuksen
Inkivääripohjainen ginger ale -juoma taipuu kesämiesten reseptillä kastikkeeksi, joka sopii erityisen hyvin broilerin seuraksi
– Poppamies Marko oli erityisen ylpeä cajun-maustetuille kanalle suunnittelemastaan ginger ale -kastikkeesta, jota kehotti keittelemään kotosalla. Työtä käskettyä. Grillistä ulos maukkaita ja tahmeaksi karamellisoituja koipinuijia, joille ginger ale toi makean pistävää sävyä ja kevyttä inkiväärin poltetta, bloggari kirjoittaa.
Cajun-maustetut kanan koipinuijat ja ginger ale -kastike – katso resepti Sivumaku-blogista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje