Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan broilerin seurana kastiketta, joka on valmistettu hieman epätavallisemmista raaka-aineista.
Grillikuume-sarjasta tutut Santeri Vuosara ja Marko Suksi julkaisivat vastikään yhdessä valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen kanssa Kesämiesten kesäruokaa -keittokirjan. Sivumaku-bloggari innostui maistelemaan kirjassa esiteltyä hieman erikoisempaa kastiketta broilerille.
Ginger ale -kastike teki vaikutuksen
Inkivääripohjainen ginger ale -juoma taipuu kesämiesten reseptillä kastikkeeksi, joka sopii erityisen hyvin broilerin seuraksi
– Poppamies Marko oli erityisen ylpeä cajun-maustetuille kanalle suunnittelemastaan ginger ale -kastikkeesta, jota kehotti keittelemään kotosalla. Työtä käskettyä. Grillistä ulos maukkaita ja tahmeaksi karamellisoituja koipinuijia, joille ginger ale toi makean pistävää sävyä ja kevyttä inkiväärin poltetta, bloggari kirjoittaa.
Cajun-maustetut kanan koipinuijat ja ginger ale -kastike – katso resepti Sivumaku-blogista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!