Kokeile jotain uutta: Korvaa pihvi kesäisellä grilliherkulla

halloumiburgerit
Hellapoliisi / Kati Jaakonen

Liha on monelle erityisen olennainen osa grilliherkkuja, mutta halutessaan pihvin voi korvata myös kasvissyöjille sopivalla herkulla.

Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen kertoi Makuja.fi-sivustolle vinkkinsä siihen, kuinka halloumijuustoa kannattaa hyödyntää kesällä. Suolainen halloumi sopii hyvin esimerkiksi hampurilaissämpylän korvaamaan.

– Halloumi käy mainiosti burgerin täytteeksi sellaisenaankin. Kasviksia lisäämällä siitä saa ruokaisan myös kasvisruokailijalle sopivaksi, Hellapoliisi toteaa.

Halloumijuusto on usein suolattu, ja toisten makuun halloumissa on liikaa suolaa. Hellapoliisi kertoi vinkkinsä siihen, kuinka suolaisuutta saa vähennettyä halloumista.

– Juustoa voi liottaa hetken kylmässä vedessä. Kannattaa myös kokeilla eri valmistajien juustoja, sillä suolaisuudessa on eroja, hän vinkkaa.

Katso Hellapoliisin herkullisten halloumihampurilaisten resepti täältä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!