Kokeile helppoa pataruokaa: Sopii arkeen ja juhlavalle päivälliselle
Helppo pataruoka sopii moneen tilanteeseen arkisista ruokahetkistä hieman juhlavammaksikin illallisruoaksi. Poimi vinkit härkäpadan valmistamiseen provencelaiseen tapaan!
Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan helppoa härkäpadan reseptiä rohkeasti. Kinnunen huomauttaa, ettei padan pitkää kypsymisaikaa kannata suinkaan säikähtää.
– Kokkasin kesäreissun tunnelmissa perinteisen Daube Provencalen, josta tämä versio eroaa siinä, että tomaattimurska on korvattu kokonaan punaviinillä ja oliivit munakoisolla ja herkkusienillä, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
– Kuten tavallista, pataruoka on parin tunnin haudutuksesta huolimatta hirmuisen helppo tehdä. Ja sopii niin arkeen kuin koko suvun sunnuntaipäivällisillekin, Kinnunen toteaa.
Katso Sivumaku-blogin härkäpadan resepti täältä!
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan