Kokeile helppoa pataruokaa: Sopii arkeen ja juhlavalle päivälliselle

provence_lihapata

Helppo pataruoka sopii moneen tilanteeseen arkisista ruokahetkistä hieman juhlavammaksikin illallisruoaksi. Poimi vinkit härkäpadan valmistamiseen provencelaiseen tapaan!

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan helppoa härkäpadan reseptiä rohkeasti. Kinnunen huomauttaa, ettei padan pitkää kypsymisaikaa kannata suinkaan säikähtää.

– Kokkasin kesäreissun tunnelmissa perinteisen Daube Provencalen, josta tämä versio eroaa siinä, että tomaattimurska on korvattu kokonaan punaviinillä ja oliivit munakoisolla ja herkkusienillä, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

– Kuten tavallista, pataruoka on parin tunnin haudutuksesta huolimatta hirmuisen helppo tehdä. Ja sopii niin arkeen kuin koko suvun sunnuntaipäivällisillekin, Kinnunen toteaa.

Katso Sivumaku-blogin härkäpadan resepti täältä!

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja