Kohumaku saa jatkoa! Valio paljasti uuden jäätelömaun, joka jakaa taatusti mielipiteet: "Odotamme vilkasta keskustelua"

Valio aura pipari jäätelö
Valio yhdistää sinihomejuuston ja piparin uudessa jäätelömaussa. Valio

Valio lanseeraa syyskauteen uuden jäätelön, joka yhdistää tällä kertaa Aura-sinihomejuuston ja piparin.

Iltojen hämärtyessä ja joulun lähestyessä moni suomalainen korkkaa auki glögipullon, nappaa kaapista piparin ja sivelee päälle sinihomejuustoa. Tätä klassista makuparia voi nyt maistaa myös Valion uudessa jäätelössä. 

Aura-lakritsille jatkoa: Täältä tulee Aura-pipari

Valio lanseerasi syksyllä 2018 kohutun ja mielipiteet jakaneen jäätelömaun, Aura-lakritsin. Nyt rakastettu ja vihattu sinihomejuusto saa makuparikseen piparin. 

– Valion Aura piparkakun päälle kasattuna on jo pitkään ollut juustopiireissä kova sana, ja fanit ovat toivoneet sitä myös jäätelömauksi. Siitäpä ajatus sitten lähti ja pakkasimme yhdistelmän Oulussa purkkiin. Odotamme vilkasta ja innostunutta keskustelua esimerkiksi Facebookissa, jäätelöistä vastaava liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs kertoo.

Valion mukaan uutuusjäätelöä voi maistella ihan sellaisenaan tai testata herkkua murennetun sinihomejuuston kera. 

– Kokeilun arvoista on myös pyöräyttää kaunis jäätelöpallo mutakakun kylkeen tai yllättää itsensä vähän erilaisella sandwichilla.

Myös muut jäätelövalmistajat ovat lanseeraamassa syyskauteen piparijäätelöitä. Pikkulinnut ovat laulaneet, että piparijäätelöitä on tulossa sekä suomalaisilta että ruotsalaisilta brändeiltä. Kerromme aiheesta lisää lokakuussa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja